Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
14:12 27 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

ZIUA LIVE 40 de ani de exploatare a Canalului Dunăre – Marea Neagră. Ce investiții se fac la Canalele Navigabile Constanța?

ro

13 Mar, 2024 12:23 1270 Marime text


Invitatul ediției din această săptămână de la ZIUA LIVE este Florin Goidea, director general al Administrației Canalelor Navogabile Constanța.

La 26 mai a.c., se împlinesc 40 de ani de exploatare a Canalului Dunăre – Marea Neagră, unul dintre cele mai importante canale navigabile artificiale din Europa și unul dintre cele mai mari obiective de investiție 100% românească a tuturor timpurilor

Joi, 14 martie de la ora 13.30, discutăm cu invitatul ediției despre importanța istorică și economică a Canalului, despre regimul amenajării malurilor și drumurilor dar și despre situația de pe malul stâng al Canalului Dunăre – Marea Neagră care s-a surpat în 2019 în dreptul comunei Cumpăna și a pus în pericol viețile a opt familii.

Directorul ACN vorbește la ZIUA LIVE și despre principalele obiective stabilite la nivelul companiei în mandatul său dar și despre care este valoarea bugetului de care dispune compania în 2024 și ce fonduri sunt alocate pentru investiții?

ZIUA LIVE poate fi urmărită pe site-ul nostru ZIUAConstanta.ro și pe www.facebook.com/ziuaconstanta, unde așteptăm și întrebările dumneavoastră.

PRECIZĂRI:

Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii