Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
11:33 27 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

ZIUA LIVE Florin Goidea, directorul ACN Constanța - „Vergil Chițac este un om care face și vrea ca rezultatele să se vadă“ (VIDEO)

ro

14 Mar, 2024 14:50 618 Marime text
Invitatul ediției din această săptămână de la ZIUA LIVE este Florin Goidea, director general al Administrației Canalelor Navigabile Constanța.

În cadrul emisiunii acesta a vorbit și despre primarul Vergil Chițac, fost coleg de liceu. 
 

Vergil Chițac era foarte bun în liceu și la învățătură și comunicare. Este un om care face și vrea ca rezultatele să se vadă. Știu că muncește foarte mult, se preocupă mult. De multe ori ne sfătuim. Cred că este un bun primar. La mine de exemplu, Georgescu a dat drumul la un proiect, eu îl continui. Așa este și la Vergil Chițac. M-am uitat la lucrările de la termie și mi s-a părut că se fac lucrări consolidate. Pe Ștefan cel Mare și-a asumat lucrările. Eu zic că este un om asumat. Știu că este greu să iei Primăria, să o manageriezi, nu poți fi peste tot. Este o problemă cu echipa. De multe ori nu găsești oameni buni. Apoi niciodată nu ai oameni buni dacă nu îi plătești. 



Citește și: 

ZIUA LIVEFlorin Goidea, director general al ACN Constanța - „Canalul Dunăre Marea Neagră este una dintre cele mai mari realizări a poporului român“ (GALERIE FOTO+VIDEO)

Tags: Vergil Chitac


Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Vezi toate STIRILE VIDEO!

Ti-a placut articolul?

Comentarii