Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
07:07 04 05 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

CNSC a anulat procedura de atribuire a contractului de servicii de reparații și întreținere a autovehiculelor de la Canalel Navigabile SA

ro

23 Apr, 2024 12:44 374 Marime text
Procedura simplificată organizată în vederea atribuirii contractului având ca obiect Service parc auto - Lotul 2, cod CPV 5011000-9 Servicii de reparare și de întreținere a autovehiculelor și a echipamentelor conexe (Rev.2), de Compania Națională Administrația Canalelor Navigabile SA a ajuns în atenția Consiliului Național de Soluționare a Contestațiilor.

Consiliul a adoptat decizia nr. 988/C9/922 la data de 17.04.2024 la contestația nr. 33/25.03.2024, formulată de BLC Autohouse Leader SRL, cu sediul în Constanța, str. Crișanei nr. 11, judeţul Constanța, reprezentată legal prin administrator Bulac Mariana, împotriva rezultatului precedurii.

În contestația s-a solicitat suspendarea procedurii de atribuire conform art. 22 din Legea 101/2016 până la soluţionarea contestației, având în vedere faptul că o continuare a procedurii ar prejudicia-o în mod grav; admiterea contestației astfel cum a fost formulată și obligarea autorității contractante la adoptarea măsurilor de remediere, astfel cum acestea sunt detaliate în contestație, cu respectarea principiilor proporționalității, nediscriminării, tratamentului egal și al transparenței.

Prin Încheierea nr. 1004/C9/922 din 28.03.2024, Consiliul a respins, ca nefondată, cererea de suspendare a procedurii de atribuire.
În baza legii și a mijloacelor de probă aflate la dosar, CNSC a decis să admită contestația formulată de BLC Autohouse Leader SRL, în contradictoriu Compania Națională Administrația Canalelor Navigabile SA, și anulează raportul procedurii de atribuire nr. 6909/20.03.2024, procesele-verbale care au stat la baza emiterii raportului și comunicările privind rezultatul procedurii.

Totodată, Consiliul obligă entitatea contractantă la reevaluarea ofertelor depuse de BLC Autohouse Leader SRL și Mancar Motors SRL și stabilirea rezultatului procedurii, în termen de 15 zile de la primirea deciziei, cu respectarea celor din motivare, a documentației de atribuire și a dispozițiilor legale în materia achizițiilor publice.

Rezultatul procedurii va fi comunicat operatorilor economici în termenul legal.

Prezenta decizie este obligatorie pentru părți. Împotriva ei se poate formula plângere, în termen de 10 zile de la comunicare pentru părțile cauzei, respectiv de la data luării la cunoștință de către alte persoane vătămate, în temeiul art. 29 din Legea nr. 101/2016.

PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise. 
 

 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii