Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
20:27 02 05 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

EVZ Capturarea "petrolistului" Gabriel Bivolaru a fost făcută fără sprijinul Poliţiei Economice

ro

06 Aug, 2013 13:04 1435 Marime text
Capturarea lui Gabriel Bivolaru şi a reţelei de suspecţi care se ocupa cu sustragerea combustibilului din conductele Conpet a fost posibilă numai datorită conlucrării procurorilor constănţeni cu Jandarmeria, Serviciul de Operaţiuni Speciale şi cu un poliţist de la Rutieră. Pentru prima dată în activitatea de urmărie penală şi probarea infracţiunilor economice, poliţiştii de la Serviciul de Investigare a Fraudelor (SIF) au fost „izolaţi”

Fostul deputat Gabriel Bivolaru a fost reţinut de procurorii constănţeni, alături de alte nouă persoane, sub acuzaţia de furt de petrol, evaziune fiscală şi spălare de bani.

Procurorul de caz Teodor Niţă a declarat că „ am considerat că e mai bine să mergem pe petrol, evaziune şi spălare de bani cu Rutiera şi cu jandarmii ,că ei nu au lucrat până acum cu SIF-ul”, fără a intra în detalii. El aprecizat însă pentru EVZ că ,în urmă cu patru ani, a avut probleme într-un dosar cu Gabriel Bivolaru, pus atunci sub urmărire pentru o afacere cu garnituri de tren, dând de înţeles că Vama şi Poliţia Economică nu l-au ajutat.

Citiţi mai mult: EVZ.ro
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • romar 09 Aug, 2013 22:52 romar oil