Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
16:02 12 05 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Firme Constanța Acționarii Granat SA, convocați la AGA! Se decide repartizarea profitului companiei

ro

28 Apr, 2024 17:00 432 Marime text
  • Compania Granat SA deține Hotelul Granat din Cap Aurora.
George Gabriel Nicula, administratorul Granat SA, a convocat Adunarea Generală a Acționarilor societății, urmând ca în cadrul discuțiilor să se stabilească, printre altele, repartizarea profitului companiei.
 
Compania Granat SA deține Hotelul Granat din Cap Aurora.
 
AGA este programată să se desfășoare pe 27 mai 2024, ora 12.00, în Constanța, pe strada Timișana, nr. 34, bloc BRD, etaj 3.
 
Dacă la data stabilită nu este întrunit cvorumul societății, AGA este reprogramată pentru data de 28 mai 2024, ora 12.00, cu aceeași ordine de zi și în același loc.
 
Pe ordinea de zi se află prezentarea și aprobarea Raportului Administratorului pe anul 2023, prezentarea Raportului Comisiei de Cenzori privind situația financiară anuală la 31.12.2023, dar și discutarea și aprobarea situației financiare anuale pe anul 2023.
 
De asemenea, acționarii vor pune în discuție descărcarea de gestiune a administratorului pentru anul 2023, renumirea administratorului, renumirea comisiei de cenzori, precum și repartizarea profitului realizat provenit din situația financiară anuală, la dividende către acționari.
 
Vor fi puse în discuție și diverse aspecte.
 
Despre Granat SA
 
Potrivit termene.ro, platformă consultată la data de 27 aprilie 2024, Granat SA a fost înființată în 1995, are sediul social în Cap Aurora, Hotel Granat și se ocupă de hoteluri și alte falicități de cazare similare.
 
Pachetul majoritar de acțiuni (53,76%) este deținut de Șantierul Naval Carsinav SRL (controlat de Nelu Mireafondator al Alliance Qwest Company SA și Silk Estate SA, alături de George Secărea, Radu Mazăre și Nicușor Daniel Constantinescu), iar restul acțiunilor Granat SA revin Global Man Power SRL (30,8% - controlată de Nelu Mirea), Sunquest SRL (11,92% - deținută de Mioara Nicoleta Mirea, asociată în Global Man Power SRL, Șantierul Naval Carsinav SRL, dar și altele) și o Listă de acționari (3,52%).
 
Granat SA este administrată de George Gabriel Nicula (al cărui nume se leagă și de Global Maritime SRL, Q Cosmetics SRL, Silk Estate SA – cenzor, Global Man Power SRL – administrator, Centrul de Studii Codecs Sud-Est SRL – administrator).
 
Șantierul Naval Carsinav SRL se regăsește și în acționariatul Alliance Qwest Company SA, iar Sunquest SRL – în Global Man Power SRL și Eurohotels SRL.
 
Global Man Power SRL figurează, la rândul său, în Șantierul Naval Carsinav SRL, Global Strategy Systems SRL, Global Tech Strategy SRL, Advanced Tech Resources SRL și Integrated Resources SRL.
 
În 2022, Granat SA a declarat un angajat, profit peste 530.000 de lei și cifra de afaceri a depășit 490.000 de lei.
 
Pentru documentarea acestui articol s-au folosit informații și de pe platforma termene.ro.
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Citește și
AGOA societății Granat SA Venus, convocată în ședință. Lista subiectelor aflate pe ordinea de zi
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii