Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
19:09 07 05 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Tenis de masă Constănțence în echipa României medaliată cu aur la Gimnaziada din Franța

ro

20 May, 2022 13:04 1750 Marime text
 
  • Echipele tricolore au dominat concursul din Normandia, iar în ultimul act au dispus de aceeași adversară, Taipeiul Chinez.

La Gimnaziada de vară 2022 din Franța, competiție organizată de Federația Sportului Școlar și Universitar, echipele României de tenis de masă au cucerit medalia de aur, atât la fete, cât și la băieți.

Din formația feminină au făcut parte și constănțencele de la LPS „Nicolae Rotaru“ Elena Zaharia și Andreea Teglaș, în timp ce din staff-ul tehnic care i-a însoțit pe tricolori în Normandia face parte și antrenoarea din Constanța Anamaria Sebe.     
 

Zâmbete de campioni la Gimnaziada de vară 2022! Echipele României au cucerit medalia de aur la feminin și masculin.

Echipele noastre au dominat concursul din Normandia și au încheiat perfect, cu victorii pe linie și cu aceeași adversară în ultimul act, Taipeiul Chinez. Echipa asiatică a fost învinsă cu 4-3 la feminin și cu 4-0 la masculin de junioarele, respectiv juniorii români.

Felicitări sportivilor Elena Zaharia, Ioana Sîngeorzan, Andrea Teglas, Evelyn Ungvari, Darius Movileanu, Iulian Chirița, Eduard Ionescu, Andrei Istrate și antrenorilor Anamaria Sebe și Mădălin Ionașcu!, este mesajul de pe pagina de Facebook a Federației Române de Tenis de Masă.

 
După concursul pe echipe, astăzi are loc proba de simplu, iar pe 21 mai - cea de dublu. 

PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Sursa foto: Facebook (Federația Română de Tenis de Masă)
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii