Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
08:41 27 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Tenis de masă Elena Zaharia, de la CSM Constanța, s-a calificat în a treia finală la Campionatul European

ro

28 Jan, 2024 13:28 731 Marime text
 
Jucătoarea de tenis de masă Elena Zaharia, de la CSM Constanța, continua marșul triumfal la Campionatul European Under-21, care se derulează în această perioadă la Skopje, în Macedonia de Nord.
 
Sportiva de pe litoral s-a calificat în a treia finală în competiție, la simplu, după dublu mixt (probă la care a cucerit medalia de argint) și dublu feminin.   
 

Elena Zaharia tocmai și-a programat a treia finală la Campionatul European U21, unde și-a continuat în forță parcursul început în urmă cu câteva zile! După titlul de vicecampioană europeană în proba de dublu mixt alături de Darius Movileanu și finala de dublu feminin cu Bianca Mei-Roșu, care are loc azi (n.r. duminică, 28 ianuarie 2024), de la 16.00, Elena Zaharia a obținut calificarea și în finala de la simplu feminin, într-un meci care va începe de la 17.20 (n.r. tot astăzi). Elena a jucat convingător și în semifinala în care a avut-o adversară pe Hana Arapovic, jucătoare din Croația. Deși a cedat al doilea set, tricolora a revenit rapid și a lovit decisiv la masa de joc pentru 4-1 (11-9, 4-11, 11-9, 11-8, 11-7), este mesajul Federației Române de Tenis de Masă.

 
Partenera Elenei de la dublu feminin, Bianca Mei-Roșu, are dublă legitimare, LPS „Nicolae Rotaru“ – CSM Constanța, iar cele două se vor confrunta în meciul pentru titlu cu dublul Camelia Mitrofan (CSM Constanța) / Sara Tokic (Slovenia).    
 
"Simt multă bucurie, fericire, le mulțumesc celor care au fost alături de mine. Îi mulțumesc domnului Filimon, pentru că am reușit să găsim o tactică. Știam că acum va fi anul meu și mă bucur că am reușit să bat la simplu, să ne răzbunăm pentru finala de dublu mixt. Finalele de simplu și dublu vor fi foarte frumoase și sper să mă susțineți toți", a spus Elena Zaharia, potrivit sursei citate.
 
 
Sursa foto: Facebook (Federația Română de Tenis de Masă)

Citește și:


Tenis de masă
Elena Zaharia, de la CSM Constanța, vicecampioană europeană Under-21 (GALERIE FOTO)
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii