Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
15:09 27 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Tenis de masă „Maraton nebun!“. CSM Constanța a produs surpriza și a învins ALCL TT Grand-Quevilly în ETTU Europe Cup Women (GALERIE FOTO)

ro

31 Jan, 2024 09:39 994 Marime text
 
 
Sala de la LPS „Nicolae Rotaru“ Constanța a găzduit meciul de tenis de masă dintre echipele feminine CSM Constanța și ALCL TT Grand-Quevilly (Franța), contând pentru sferturile de finală ale întrecerii continentale ETTU Europe Cup Women.
 
La prima participare într-o competiție europeană de senioare, fetele de pe litoral au un parcurs spectaculos, reușind să învingă echipe precum Muravera TT (Italia), Hujase Jaen Paraiso (Spania), Panathinaikos Atena (Grecia) și Girbau Vic (Spania), înainte de a trece și de ALCL TT Grand-Quevilly, o echipă venită din Liga Campionilor.
 
Scorul a fost 3-2 la general, după un maraton nebun de trei ore, în care CSM Constanța a condus cu 2-0!
 

CSM Constanța produce surpriza și învinge o echipă venită din Liga Campionilor. Alina Mușat a avut parte de un meci thriller cu Isà Cok în ultima partidă din confruntarea cu ALCL TT Grand-Quevilly, decisă în set decisiv! Jucătoarea de la CSM Constanța a închis soarta partidei în favoarea noastră în tie break și a pus capăt primei confruntări cu echipa din Franța, aruncând sala în aer. CSM Constanța obține o victorie pe care nu mulți o vedeau în palmaresul echipei de la malul mării având în vedere nivelul adversarului. Ne așteaptă un retur de foc în deplasare pe terenul unei echipe care are în componența sa jucătoare de Liga Campionilor. Mulțumim tuturor celor care au fost astăzi alături de noi. Hai, Constanța!, este mesajul CSM Constanța.

 
Meciurile au fost:
  1. Elena Zaharia - Isà Cok 3-1
  2. Alina Mușat - Li Samson 3-1
  3. Bianca Mei-Roșu - Anais Salpin 0-3
  4. Elena Zaharia - Li Samson 2-3
  5. Alina Mușat - Isà Cok 3-2  
  

Mulțumesc celor 300 de susținători inflăcărați (fără să exagerez) ai fetelor de la tenis de masă din Constanța. Mulțumesc în aceeași măsură celor care au ajutat ca sala de la LPS Nicolae Rotaru să arate formidabil pentru desfășurarea meciului, un adevărat vulcan în erupție în timpul meciului. Ați transformat imposibilul în posibil de înaltă calitate. Și nu în ultimul rând, mulțumesc fetelor si intregului colectiv tehnic că ați câștigat această partidă, a punctat antrenorul Viorel Filimon.

 Meciul decisiv pentru calificarea în semifinalele ETTU Europe Cup se joacă vineri, 2 februarie 2024, de la ora 20.30, la Grand-Quevilly.

Sursa foto: Facebook (CSM Constanța Tenis de Masă)
 
Citește și:


Tenis de masă
CSM Constanța, meci pe teren propriu cu ALCL TT Grand-Quevilly, în sferturile ETTU Europe Cup Women
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii