Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
10:02 27 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Tenis de masă CSM Constanța joacă în Sala Sporturilor pentru calificarea în finala ETTU Europe Cup Women. „Alături de o sală plină!“

ro

13 Mar, 2024 12:36 640 Marime text
 

Atmosfera marilor meciuri europene revine în Sala Sporturilor „Simona Amânar“ din Constamța!
 
Duminică, 17 martie 2024, de la ora 16.00, echipa feminină de tenis de masă a CSM Constanța luptă pentru calificarea în finala ETTU Europe Cup Women, contra echipei spaniole Museo de la Almendra Francisco Morales.
 
Fetele de pe litoral au cedat la limită în meciul tur din semifinale, scor 2-3, iar acum mizează pe cât mai suporteri în tribune pentru a întoarce soarta calificării în favoarea lor.
 
Elena Zaharia, Bianca Mei-Roșu, Alina Mușat, Camelia Mitrofan, Andrea Teglas și Denisa Urîtu alcătuiesc cea mai tânără echipă din competiție, care a reușit deja un parcurs de senzație la prima sa participare în Europe Cup, eliminând formații redutabile precum Girbau Vic (Spania) și ALCL TT Grand Quevilly (Franța), ultima venită din Liga Campionilor!
 
După evoluția curajoasă din Spania, unde deznodământul a fost pe muchie de cuțit, până în setul decisiv al celui de-al cincilea meci al întâlnirii cu Museo de la Almendra, echipa antrenată de Viorel Filimon și Anamaria Sebe (psiholog Mioara Șincan) poate tranșa pe teren propriu calificarea!
 

Alături de o sală plină! Duminică, 17 Martie, de la ora 16.00. Hai, Constanța!, este mesajul CSM Constanța.

 
Sursa foto: Facebook (CSM Constanța Tenis de Masă)
 
Citește și:


Tenis de masă
CSM Constanța luptă pentru calificarea în finala Europe Cup Women. Înfrângere la mare luptă în tur (GALERIE FOTO)
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii