Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
21:26 26 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Gimnastică România a ratat pentru opt zecimi calificarea în finală la Euro, dar și-a asigurat prezența la Mondiale

ro

13 Aug, 2022 00:00 1969 Marime text
 

 
  • Constănțeanca Ioana Stănciulescu a acuzat dureri la un genunchi și nu a putut concura în calificările concursului pe echipe.
 
Echipa națională de gimnastică (senioare) a României a evoluat în calificări la Campionatul European de la Munchen, însă nu a reușit calificarea în finală.
 
Din lotul tricolor deplasat în Germania fac parte și trei constănțence: Ioana Stănciulescu, Silviana Sfiringu și Andreea Preda, celelalte două componente fiind Ana Maria Bărbosu și Antonia Duță (antrenori - Gina Gogean Groza, Cristian Moldovan și Lucian Sandu). Ioana Stănciulescu a acuzat dureri la un genunchi și nu a putut concura. Cu un total de 152.063 puncte, Ana Maria Bărbosu, Andreea Preda, Silviana Sfiringu și Antonia Duță au ocupat locul nouă în calificări, ratând la mustață calificarea în finala de sâmbătă (pentru doar opt zecimi). Ele au reușit să-și asigure însă prezența la Campionatul Mondial, întrecere care se va desfășura în această toamnă.
 
„Debutantă la Campionatele Europene în competiția senioarelor, Ana Maria Bărbosu a fost constanta din echipa Romaniei, ea reușind un concurs foarte bun (sărituri - 12.733, paralele - 13.500, bârnă -13.533, sol - 13.266). Cu un total de 53.032 puncte, Ana s-a clasat pe locul 7 la individual. Medaliile au fost caștigate de Asia D’Amato (Italia, 54.732 puncte) - aur, Alice Kinsella (Marea Britanie, 54.132) - argint și Martina Maggio (Italia, 53.965 puncte) - bronz. Ana s-a calificat de pe primul loc în finala de la bârnă și cu al 7-lea punctaj în finala de la sol“, se arată pe pagina de Facebook a Federației Române de Gimnastică.
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Sursa foto: Facebook (Federația Română de Gimnastică)
 
Citește și:
 
Constănțence în loturile de gimnastică ale României care vor concura la Campionatul European
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii