Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
02:44 16 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Năvodari Diplomă de excelenţă pentru gimnasta Ioana Stănciulescu, vicecampioană europeană la Mersin

ro

28 Dec, 2020 15:15 3987 Marime text
  • La întrecerea continentală din Turcia, Ioana Stănciulescu a cucerit argintul cu echipa României.

Gimnasta Ioana Stănciulescu, de la CS Farul Constanţa, câştigătoare, recent, a medaliei de argint cu echipa de senioare a României la Campionatul European de la Mersin (Turcia) a primit astăzi o diplimă de excelenţă din partea lui Florin Chelaru, primarul Năvodariului, oraş unde sportiva locuieşte, alături de familie.

„Talentata sportivă a fost invitată la sediul Primăriei Năvodari alături de părinți și a fost felicitată pentru rezultatele excelente din ultima perioadă. În cadrul Campionatelor Europene de gimnastică artistică, desfășurate în această lună, în orașul Mersin din Turcia, Ioana Stănciulescu a câștigat medaliile de argint cu echipa României, fiind devansată cu puțin de Ucraina, dar înaintea Ungariei. Autoritățile locale doresc să sprijine în continuare astfel de tineri sportivi talentați, care promovează numele orașului Năvodari în toată lumea”, se arată pe site-ul oficial al CS Năvodari.

 
Ioana Stănciulescu şi Silvia Sfiringu (o altă constănţeancă, de la CS Farul, medaliată la Mersin - de două ori cu argint) au fost descoperite şi pregătite până au ajuns la lotul naţional al României de Clemenţa Garabet. La formarea campioanei europene de junioare din 2018 Ioana Stănciulescu au contribuit, în afară de Clemenţa Garabet, şi Olga Didilescu, şi soţii Nicolai (Dana şi Remus), şi Ciprian Creţu (în diverse etape, fie la club, fie la lotul naţional). Cât s-au pregătit la Deva, Ioana Stănciulescu şi Silviana Sfiringu au fost antrenate de un colectiv tehnic coordonat de Nicolae Forminte (cu Florin Uzum în componenţă).

Din corpul tehnic al loturilor României prezente la Mersin au făcut parte și doi antrenori de pe litoral, Nicolae Forminte (CS Farul) și Cătălin Meran (CSS1), alături de: antrenori - Liliana Cosma, Florin Cotuțiu, Cristian Moldovan, Lăcrămioara Moldovan, Lucian Sandu, Gina Gogean; staff medical - Răzvan Marcu și Constantin Avramescu; arbitre - Adela Popa și Daniela Trandafir.

Sursa foto: CS Năvodari
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii