Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
09:33 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Gimnaste din Constanța, la ultimul concurs de verificare înaintea Campionatelor Europene

ro

22 Jul, 2022 14:31 1524 Marime text
 
 
  • Întrecerea din Franța se dispută sâmbătă, 23 iulie, de la ora 20.00.
 
 
Șase gimnaste din România, Ana Maria Barbosu, Ioana Stănciulescu, Silviana Sfiringu, Andreea Preda, Maria Ceplinschi și Antonia Duță, au plecat în Franța, pentru participarea la ultimul concurs de verificare înaintea Campionatelor Europene (întrecere programată în intervalul 11-14 august).
 
Ioana Stănciulescu, Silviana Sfiringu, Maria Ceplinschi și Andreea Preda sunt din Constanța, primele trei de la CS Farul, ultima de la CSS1 Constanța.
 
Întrecerea din Franța, un bilateral Franța - România, are loc la Sedan, în sala Marcel Schmitt, sâmbătă, 23 iulie, de la ora 20.00.
 
Gimnastele romance sunt însoțite la concurs de antrenorii Gina Gogean Groza, Cristian Moldovan și Florin Uzum, arbitrele Angela Cacoveanu, Liliana Cosma, Ana Maria Iordache și Daniela Trandafir. Directorul tehnic Corina Moroșan este conducatorul delegației.
 
În urma acestui concurs, Federația Română de Gimnastică va stabili componența echipei tricolore care va participa la Campionatele Europene de la Munchen.
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Sursa foto: Facebook (Federația Română de Gimnastică)
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii