Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
23:29 04 05 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Baschet 3 la 3 Ce Naţionale au acces la Campionatul European, în urma turneului de calificare de la Constanţa (galerie foto)

ro

02 Jul, 2018 10:17 1163 Marime text
Ultimele echipe naţionale calificate la turneul final al Campionatului European de baschet 3 la 3 s-au stabilit în urma meciurilor disputate la Piaţeta Perla din Mamaia şi în Sala Sporturilor din Constanţa, unde turneul s-a mutat pentru scurt timp, din pricina ploii.

La feminin, au obţinut calificarea la întrercerea care se va disputa la Bucureşti, între 14 şi 16 septembrie a.c. Elveţia, Belgia şi Olanda, iar la masculin Serbia, Spania, Polonia şi Bosnia-Herţegovina.

Eveniment important în baschetul internaţional 3 la 3, întrecerea de pe litoral, FIBA 3X3 Europe Cup Qualifier, a reunit 21 de formaţii(12 la masculin, 9 la feminin) reprezentând 19 ţări, între care şi România.

Atât la fete, cât şi la băieţi, selecţionatele tricolore sunt calificate însă din oficiu la turneul final, astfel că evoluţiile de la Constanţa au reprezentat o bună verificare înaintea turneului final.

Sursa foto: Facebook (Asociaţia Judeţeană de Baschet Constanţa)
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii