Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
02:45 11 05 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Baschet CSM Constanța joacă astăzi pe teren propriu cu Dinamo

ro

07 Dec, 2022 12:45 1257 Marime text
 

Echipa masculină de baschet CSM Constanța susține astăzi meciul din Liga Națională, Conferința B, cu Dinamo București, partida desfășurându-se în Sala Sporturilor „Simona Amânar“ din Constanța, de la ora 18.00.

În clasament, CSM Constanța se află pe locul șapte, cu nouă puncte, având trei victorii și trei înfrângeri, pe când Dinamo ocupă poziția a treia, cu 11 puncte (4-3).

Sâmbătă, 10 decembrie, formația de pe litoral dispută acasă o nouă partidă de campionat, cu CSA Steaua București (locul cinci, cu zece puncte, 3-4), confruntarea începând tot la ora 18.00.

CSM Constanța va avea parte de două meciuri tari în următoarele trei zile în Liga Națională de Baschet Masculin, ambele pe teren propriu, iar seria va fi deschisă de CSM Constanța - Dinamo București.
 
Aflată într-o formă bună dar cu jucători importanți accidentați, CSM Constanța caută să facă un meci la fel de competitiv și cu Dinamo București, echipă care vine la malul mării după o victorie pe teren propriu cu Steaua București.
 
Miercuri, 7 Decembrie, de la ora 18.00, la Sala Sporturilor din Constanța, CSM Constanța - Dinamo București. Intrarea spectatorilor la meci este liberă! Hai, Constanța!, este mesajul organizatorilor.


Sursa foto: Facebook (CSM Constanța Baschet)
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii