Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
07:06 29 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Baschetbalistele de la CSM Constanța, prima victorie în semifinala play-off cu CSM Târgoviște. Final dramatic! (GALERIE FOTO + VIDEO)

ro

29 Mar, 2024 23:04 884 Marime text
 
Finala Cupei României la baschet, în competiția feminină, CSM Constanța - CSM Târgoviște, câștigată de formația de pe litoral, s-a reeditat astăzi, 29 martie 2024, în Sala Sporturilor „Simona Amânar“ din Constanța, de data aceasta în Camionatul Național, în primul meci al semifinalei din play-off, pe care cele două echipe o dispută după sistemul „2 din 3“.
 
CSM Constanța (antrenori, Alexandru Olteanu, Alina Șerban și Volha Tămîrgeanu) a pășit cu dreptul în această fază a competiției, câștigând cu 62-61, după un meci strâns, în care fiecare dintre adversare a câștigat câte două sferturi, iar finalul a fost cu adevărat dramatic.
 
Echipa gazdă a condus și la pauză, scor 32-29, iar pe sferturi scorul în meciul Constanța – Târgoviște a fost 22-18, 10-11, 19-18, 11-14.
 

Câștigăm, într-un final dramatic, primul meci al semifinalei Ligii Naționale de Baschet Feminin! Înfruntarea dintre CSM Constanța și CSM Târgoviște a debutat cu un adevărat thriller în Sala Sporturilor, iar publicul constănțean a trăit la intensitate maximă secundele finale, în care fetele noastre au avut nervii mai tari și au tranșat în favoarea lor meciul. Felicitări, jucătoarelor și staff-ului! Mulțumim tuturor celor care ne-au susținut la Sala Sporturilor! Ne așteaptă meciul 2, la Târgoviște, pe 5 Aprilie. Hai, Constanța!, este mesajul CSM Constanța.

 
După 32-29 la pauză, echipa gazdă a rămas la conducere până în ultimul minut, când formația târgovișteană a trecut în avantaj printr-un coș de la distanță, 61-60, cu 28 de secunde înainte de final!
 
Kristina Higgins a recuperat o minge sub panoul advers, a fost faultată și a întors soarta partidei cu două aruncări libere transformate, CSM Constanța apărându-se perfect în ultimele 8 secunde!

Kris a încheiat în double double, cu 12 puncte și 10 recuperări, plus două pase decisive. Alina Podar a fost principala marcatoare, cu 16 puncte (3 pase decisive).
 
Au mai evoluat: Mărginean 9p (7 recuperări, 2 pase decisive), Jones 8p (1, 2), Ghizilă 5p (3, 1), Zivkovic 4p (6, 0), Godri-Părău 3p (1, 1), Bianca Fota 3p, Vaida 2p, Irimia, Koizar.

Sursa foto: Facebook (CSM Constanța Baschet)

Citește și:


Baschet
Fetele de la CSM Constanța au avansat în semifinale, după două succese cu CSM Tg. Mureș

  
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Vezi toate STIRILE VIDEO!

Ti-a placut articolul?

Comentarii