Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
06:20 28 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Baschet. CSM Constanța întâlnește Rapid București Dan Fleșeriu - „Dacă trăim cu senzația partidei cu Dinamo, nu ne va fi ușor“

ro

01 Feb, 2024 17:00 937 Marime text
 
 
  • În clasamentul Ligii Naționale, CSM Constanța se află pe locul 9, cu 12 puncte, pe când Rapidul ocupă poziția a noua, cu același număr de puncte.
 
După debutul de succes în grupa 1-10 a Ligii Naționale (victorie categorică, la 46 de puncte, cu Dinamo București), echipa masculină de baschet CSM Constanța susține un nou meci pe teren propriu, cu Rapid București.
 
Partida e programată sâmbătă, 3 februarie 2024, de la ora 18.00, în Sala Sporturilor „Simona Amânar“. În clasament, CSM Constanța se află pe locul 9, cu 12 puncte, pe când Rapidul ocupă poziția a noua, cu același număr de puncte. „Rapid avea unele probleme financiare, ceea ce i-a stricat începutul de sezon, dar a rezolvat această situație. E o echipă supergrea, întotdeauna a fost un adversar dificil. Va fi un alt meci, dacă trăim cu senzația partidei cu Dinamo, nu ne va fi ușor. Trebuie să facem o treabă și mai bună cu Rapidul. Fiecare meci de acasă e foarte important, pentru a putea să accedem în primul rând în play-off, iar apoi pe o poziție cât mai bună“, a declarat Dan Fleșeriu, antrenorul principa al CSM Constanța.

Baschetbaliștii de pe litoral au învins Dinamo cu 98-52 (la pauză 47-22), scorul pe sferturi fiind 19-16, 28-6, 26-19 și 25-11.
 
„Dinamo a venit fără niște jucători importanți, cel puțin unul, un pivot, și cred că au avut și unii accidentați. Nu mă așteptam să ne fie așa de ușor. Am reușit să pregătim meciul foarte bine și mă bucur că băieții au reușit să respecte ce am pregătit, cu excepția primului sfert. E însă doar o victorie, prima din top 10, așa că trebuie să rămânem cu picioarele pe pământ, concentrați, pentru că mai e mult până departe. Le mulțumim spectatorilor pentru sprijin, mi-a fost frică puțin, cu 10-15 minute înainte de meci sala era aproape goală. A venit însă multă lume și sper să vină în număr și mai mare, pentru că toate meciurile în top 10 vor fi de un nivel foarte bun și vor avea ce vedea“, a mai spus Dan Fleșeriu.  

PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Sursa foto: Facebook (CSM Constanța Baschet)
 
Citește și:
 
Baschet
„Seară magică“! CSM Constanța a început faza a doua a Ligii Naționale cu o victorie la 46 de puncte (GALERIE FOTO)
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii