Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
11:07 27 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Baschet CSM Constanța a învins și FCC Baschet UAV Arad (GALERIE FOTO)

ro

04 Dec, 2023 21:43 1016 Marime text
 
Echpa feminină de baschet CSM Constanța a susținut meciul de campionat de pe teren propriu cu FCC Baschet UAV Arad, gazdele impunându-se cu 87-79, după ce au condus și la pauză, scor 41-31.    
 
Victorie cu 87-79 pentru CSM Constanța în duelul cu, din etapa a 3-a a Ligii Naționale Getica ‘95.
 

Baschetbalistele noastre au făcut un meci solid la Sala Sporturilor și au câștigat fără emoții, reușind să conserve avantajul luat la pauză, într-o repriză secundă pe care au avut-o permanent sub control. Echipa antrenată de Alexandru Olteanu, Alina Șerban și Volha Tâmîrgeanu a condus și cu 16 puncte, având în Gabriela Mărginean (27 puncte, 8 recuperări, 4 pase decisive) o jucătoare în mare formă. Felicitări, jucătoarelor și staff-ului!, este mesajul CSM Constanța.

 
Mărginean a fost urmată de Higgins, Godri-Părău și Zivkovic, cu câte 14 puncte fiecare, prima adăugând la evoluția sa 7 recuperări și 4 pase decisive.
 
Au mai jucat: Irimia 7p, Koizar 7p, Podar 3p, Croitoru 1p, Ghizilă, Vaida, Bianca Fota.
 
CSM Constanța are cinci victorii în cinci partide disputate, este pe locul doi în clasament, cu zece puncte, la egalitate cu liderul, Sepsi SIC Sfântu Gheorghe, și se pregătește pentru meciul din etapa a 6-a, cu Rapid București, programat sâmbătă, 9 decembrie 2023, în Sala Rapid din capitală.
 
Sursa foto: Facebook (CSM Constanța Baschet)
 
Citește și:


Baschet
CSM Constanța, victorie cu CS U Cluj-Napoca, cea care a condus la pauză (GALERIE FOTO)
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii