Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
11:38 29 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

CSM Constanța baschet Echipa Under-18 a învins în deplasare CSU Andu Sibiu și a urcat în clasament (GALERIE FOTO)

ro

09 Jan, 2024 17:00 844 Marime text

 
  • În următoarele etape, CSM Constanța U-18 va juca pe teren propriu cu echipele de pe locul 2 și 3 din grupă.
 
Echipa masculină de baschet Under-18 de la CSM Constanța a debutat cu victorie în anul 2024 în Campionatul Național, Grupa Națională, învingând în deplasare CSU Andu Sibiu, în Sala Transilvania din Sibiu.
 
Scorul final a fost 83-69. Antrenați de Norbert Kovasch, jucătorii de pe litoral au avut o prestație sigură, iar, în urma acestui succes, au urcat pe locul 4 în clasament, cu trei victorii în șase meciuri disputate, având nouă puncte. Clasamentul arată astfel: 1. CSO Voluntari - 9p (4 victorii - o înfrângere), 2. ACS U-BT Cluj-Napoca - 9p (4-1), 3. CSU Știința București - 9p (4-2), 4. CSM Constanța - 9p (3-3), 5. CSS CSM Petrolul Ploiești - 8p (4-0), 6. CSU Andu Sibiu - 8p (2-4), 7. CN Aurel Vlaicu București - 7p (1-5), 8. CSS Târgu Jiu - 6p (0-6).
 
În luna decembrie 2023, CSM Constanța a susținut patru partide, câștigând două dintre ele, disputate pe teren propriu: 59-46 cu CSS Tg. Jiu și 78-52 cu CN Aurel Vlaicu București. Celelalte două dispute, pierdute, au fost în deplasare, cu CSO Voluntari și CSS CSM Petrolul Ploiești. O altă partidă jucată în deplasare a fost în luna noiembrie a anului trecut, cu CSU Știința București, victoria aparțindu-le gazdelor. Așadar, după șase meciuri în Grupa Națională, CSM Constanța Under-18 are trei victorii și trei înfrângeri.   
 
În următoarele etape, echipa de la malul mării va juca pe teren propriu cu echipele de pe locul 2 și 3 din grupă, pe 21 ianuarie (cu U-BT Cluj-Napoca) și pe 28 ianuarie (cu CSU Știința București).
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Sursa foto: Facebook (CSM Constanța Baschet)
 
Citește și:
 
CSM Constanța Baschet
Final de an pentru juniorii Under-14 și junioarele Under-16. Locuri fruntașe în clasament

 
Baschet
CSM II Constanța încheie anul cu victorie și pe locul trei în clasament

 
Baschet
Echipe de juniori de la CSM Constanța, pe primul loc în clasamente naționale (GALERIE FOTO)
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii