Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
13:13 06 05 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

CSM Constanța a câștigat titlul național la baschet feminin Mesajul primarului Vergil Chițac – „Felicitări tuturor celor care au pus umărul la creșterea performanței sportului constănțean.” (GALERIE FOTO)

ro

24 Apr, 2024 12:36 497 Marime text


CSM Constanța și-a adjudecat titlul național la baschet feminin, în urma a trei confruntări cu FCC Baschet UAV Arad, scorul general fiind 3-0.
 
Prima partidă dintre cele două echipe s-a încheiat cu victoria baschetbalistelor de pe litoral (72 – 65), aceasta fiind urmată de un alt succes (88 – 69). Ambele partide s-au disputat la Constanța.
 
Elevele antrenate de Alexandru Olteanu, Alina Șerban și Volha Tămîrgeanu au tranșat soarta titlului în deplasarea de la Arad. Ieri, 23 aprilie 2024, CSM Constanța a câștigat cu scorul de 71 – 56, obținând în premieră titlul.
 
Menționăm că în acest sezon, baschetbalistele au câștigat și Cupa României.
 
În urma acestui succes, primarul Vergil Chițac a transmis următorul mesaj pe Facebook:
 
„Titlul național la baschet feminin vine la Constanța, pentru prima oară în istorie! La CSM Constanța. Am fondat clubul pentru că am crezut în tinerii și copiii care vor face sportul constănțean un motiv de mândrie pentru noi toți, poate atunci când aveam prea puține motive să fim mândri pentru că suntem constănțeni.
Felicitări tuturor celor care au pus umărul la creșterea performanței sportului constănțean. Hai Constanța! Hai CSM!”.
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Citește și:
Ce performanță! După Cupa României, baschetbalistele de la CSM Constanța au câștigat și Liga Națională! Sunt campioanele României! (GALERIE FOTO + VIDEO) 

Tags: Vergil Chitac


Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii