Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
11:51 06 05 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Gunoaiele sufocă localitatea Gârliciu din judeţul Constanţa. Primăria a avut termen să salubrizeze zona, dar nu s-a conformat

ro

18 Jul, 2018 00:00 1862 Marime text
Consilierul judeţean Bogdan Bola a formulat încă din data de 4.06.2018 o reclamaţie cu privire la situaţia gunoaielor menajere şi de grajd care sufocă comuna Gârliciu din judeţul Constanţa.
 
Sesizarea a fost depusă la Comisariatul Judeţean Constanţa al Gărzii de Mediu, care a dat termen Primăriei Gârliciu ca până la data de 17.07.2018 să salubrizeze şi să colecteze deşeurile din zonele menţionate şi să le predea către societăţi autorizate. În localitate nu s-a mişcat nimic până în acest moment, cu toate că termenul a expirat.
 
Consilierul judeţean PNL a remis o reclamaţie similară şi comisarului-şef al Comisariatului Judeţean pentru Protecţia Consumatorilor, Horia Constantinescu, dar până ieri acesta nu răspunsese solicitării.
 
Menţionăm că Primăria Gârliciu este condusă de social-democratul Constantin Cimpoiaşu, aflat la al şaselea mandat de primar. Facem precizarea că acesta nu a putut fi contactat, însă dacă va formula un punct de vedere în legătură cu acest subiect îl vom publica ulterior.

 Citeşte şi:

 Consilierii liberali susţin că localitatea Gârliciu a devenit „sat fără câini“!
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii