Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
06:49 19 05 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Abras SRL continuă demersurile pentru ridicarea unui imobil de patru etaje pe strada Napoli din Constanța

ro

06 May, 2024 10:59 457 Marime text
  •  APM Constanța a anunţat publicul interesat asupra depunerii solicitării de emitere a acordului de mediu pentru proiectul  „Construire locuinte colective P+4e și împrejmuire teren“, propus a fi amplasat în municipiul Constanta, strada Napoli, nr. 39 lot 2/2.
  •  Investitor este firma Abras SRL.
  • Hamdan Hasan Subhi Hasan este asociat unic și administrator.
 
Abras SRL a solicitat de la APM Constanța emiterea acordului de mediu pentru proiectul care  prevede construirea unui bloc pe 4 etaje pe strada Napoli.
 
Ulterior, APM Constanța a anunţat publicul interesat asupra depunerii solicitării de emitere a acordului de mediu pentru proiectul  „Construire locuinte colective P+4e și împrejmuire teren“, propus a fi amplasat în municipiul Constanța, strada Napoli, nr. 39 lot 2/2.
 
Informaţiile privind proiectul propus/memoriul de prezentare pot fi consultate la sediul autorităţii competente pentru protecţia mun. Constanta, strada Unirii nr. 23.  Observaţiile publicului se primesc zilnic la sediul autorităţii competente pentru protecţia mediului Constanța. 
 
Reamitim că Primăria Constanța a emis certificatul de urbanims nr. 1698 din data de 20 iunie 2023, pentru Abras SRL, care intenționează să edifice locuințe colective P+4E și împrejmuire teren pe strada Napoli nr. 39, lot 2/2. 
 
 
 
Despre Abras SRL
 
 
Înființată în anul 2023, firma are sediul pe strada Napoli, Nr. 39, Et. 4, Ap. 21, Constanța și se ocupă de lucrări de construcții a clădirilor rezidențiale și nerezidențiale.
 
Hamdan Hasan Subhi Hasan este asociat unic și administrator.
 
Potrivit termene.ro, Amdan Hasan Subhi Hasan mai este asociat unic și administartor Alnawres SRL și Petra Turnuri SRL.
 
În anul 2023, firma a avut un singur salariat, o cifră de afaceri de zero lei și o pierdere de 50.445 lei.
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Citește și:
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii