Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
08:38 19 05 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Un bloc de șase etaje va fi ridicat în cartierul Palazu Mare de doi afaceriști din Tulcea

ro

06 May, 2024 10:20 2306 Marime text
  •  Proiectul care prevede ridicarea unui bloc de șase etaje în municipiul Constanța, Palazu Mare, Parcela V 385/1/2 a fost depus la APM Constanța.
  • Investitori sunt doi afaceriști din Tulcea, Enache și Magdalena Naciadi.

Enache și Magdalena Naciadi vor să construiasă în muncipiul Constanța un bloc de șase etaje,solicitând în acest sens acord de mediu de la APM Constanța. 
 
Ulterior, Agenția pentru Protectia Mediului Constanța a anunţat publicul interesat asupra depunerii solicitării de emitere a acordului de mediu pentru proiectul: „Construire imobil S+P+6e+etaj tehnic – locuințe colective cu spații comerciale la parter, organizare de șantier și împrejmuire”, amplasat în municipiul Constanța, Palazu Mare, Parcela V 385/1/2.

Informaţiile privind proiectul propus pot fi consultate la sediul Agenției pentru Protecția Mediului Constanța, strada Unirii, nr. 23, Municipiul Constanța, judetul între orele 9.00 – 13.00. Observaţiile publicului se primesc zilnic la sediul Agenției pentru Protecția Mediului Constanța.

Documentația are la baza Certificatul de Urbanism numărul 3048/04.10.2021 eliberat de Primăria Municipiului Constanța și urmăreste realizarea unei compozitii coerente din punct de vedere urbanistic, configurarea estetici ansamblului compozițional în zona studiată, mobilare a terenurilor libere și încadrarea în compoziția întregului ansamblu _ P.U.Z. Tomis Plus, Palazu Mare.

Astfel, pe terenul în suprafață totală de 833 mp se va edifica un imobil în regim de înălțime de S+P+6ET+Etaj Tehnic cu funcțiunea de locuințe colective cu spațiu comercial la parter, având funcțiunea de locuire, locuințe tip apartamente de două și trei camera, la etajele I – VI.


Pentru documentarea acestui articol s-au folosit informații și de pe platforma termene.ro.
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Citește și:


Planul Urbanistic de Detaliu care vizează edificarea unui alt bloc cu șase etaje între case în Palazu Mare, lansat în consultare publică pe site-ul municipalității (DOCUMENTE) 

Bloc de zece etaje, cu restaurant și piscină exterioară, edificat în Mamaia Nord. One Construction Top SRL, undă verde de la APM Constanța 

Imobiliare: Bloc nou pe strada Napoli, din Constanța!

Imobilul edificat de Disan Expert SRL pe strada Maior Șofran din municipiul Constanţa va fi modificat
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii