Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
14:20 27 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Licitații Constanța LCS Ideal Top Construct SRL și Cybersofconstruct SRL renovează Căminul Cultural din Gârliciu (DOCUMENT)

ro

28 Dec, 2023 17:00 1178 Marime text
  • LCS Ideal Top Construct SRL și Cybersofconstruct SRL, ambele din județul Constanța, au depus singura ofertă admisibilă pentru contractul cu Primăria Gârliciu.
LCS Ideal Top Construct SRL și Cybersofconstruct SRL și-au adjudecat de la Primăria Gârliciu contractul privind renovarea căminului cultural din comună, valoarea depășind 2,35 de milioane de lei.
 
Informația a fost publicată în Sistemul Electronic al Achizițiilor Publice, unde se precizează că atribuirea s-a făcut prin procedura simplificată, fiind depusă o singură ofertă admisibilă pentru contract, dintre cele patru primite.
 
Denumirea contractului este „Renovare integrată Cămin Cultural Gârliciu, județul Constanța“, iar valoarea totală este de 2.357.665,55 de lei fără TVA, inițial, investiția fiind estimată la 2.386.119,25 de lei fără TVA.
 
Nu este posibilă subcontractarea, se precizează în datele oficiale.
 
Despre LCS Ideal Top Construct SRL
 
Potrivit termene.ro, platformă consultată la data de 28 decembrie 2023, LCS Ideal Top Construct SRL a fost înființată în 2018, are sediul social în Constanța, pe strada Unirii, nr. 22B și se ocupă de lucrări de construcții a clădirilor rezidențiale și nerezidențiale.
 
Firma este deținută și administrată de Andrei Lăcusteanu, care figurează și în Activ LCS Development SRL și LCS Management & Construction SRL.
 
LCS Ideal Top Construct SRL figurează cu o achiziție directă (Orașul Broșteni, autoritate contractantă) și 13 contracte publice (Comuna Gârliciu, Comuna Nicolae Bălcescu, Orașul Ianca, Orașul Murfatlar printre autoritățile contractante).
 
În 2022, societatea a declarat 21 de angajați, profit peste 550.000 de lei și cifra de afaceri a depășit 7,57 de milioane de lei.
 
Despre Cybersofconstruct SRL
 
Potrivit termene.ro, platformă consultată la data de 28 decembrie 2023, Cybersofconstruct SRL a fost înființată în 2022, are sediul social în Valu lui Traian, pe strada Basarabiei, nr. 6A și se ocupă de lucrări de construcții a clădirilor rezidențiale și nerezidențiale.
 
Asociat unic și administrator al Cybersofconstruct SRL este Oana Daniela Dumitru.
 
Cybersofconstruct SRL figurează cu 17 achiziții directe (Școala Gimnazială Nichita Stănescu Mereni, Comuna Moldovița, Școala cu clasele I-VIII Pircovaci Iași printre autoritățile contractante) și un contract public (Comuna Gârliciu).
 
În 2022, societatea a declarat 0 angajați, profit aproape 20.000 de lei și cifra de afaceri a depășit 24.000 de lei.
 
În Secțiunea Document poate fi consultat anunțul publicat în SEAP.
 
Pentru documentarea acestui articol s-au folosit informații și de pe platforma termene.ro.
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Citește și
O nouă firmă de construcții în județul Constanța!
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii