Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
07:00 28 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Compania lui Lăcusteanu, contracte pe bani publici cu primăriile din județ Un creditor îi cere falimentul. Primul termen de judecată este programat pe 16 ianuarie 2024 (DOCUMENT)

ro

02 Jan, 2024 17:00 925 Marime text
  • Ergnur Instal SRL din Constanța administrată de Nurla Ablachim Ergean a înregistrat pe 17 noiembrie 2023 un dosar la Tribunalul Constanța prin care cere, în calitate de creditor, falimentul debitoarei LCS Ideal Top Construct SRL, deținută de Andrei Lăcusteanu
  • Instanța a stabilit primul termen de judecată pe 16 ianuarie 2024
  • Într-un alt dosar înregistrat pe rolul Secţiei a II-a civilă a Tribunalului Constanța, cu termen de judecată 01.02.2024, același creditor vrea să obțină prin intermediul magistraților o ordonanţă de plată - OUG 119/2007 / art.1014 CPC ș.u. (n.r. comunicarea somației) împotriva firmei administrate de Lăcusteanu
  • Între timp, LCS Ideal Top Construct SRL a mai câștigat un contract de 2.357.665.55 lei fără TVA pentru „Renovare integrată Cămin Cultural Gârliciu, județul Constanța
  • În 2022, societatea LCS Ideal Top Construct SRL a declarat 21 de angajați, profit peste 550.000 de lei și cifra de afaceri a depășit 7,57 de milioane de lei
 
Primăria comunei Gârliciu din județul Constanța a atribuit prin procedură simplificată un contract de execuție lucrări pentru obiectivul de investiții „Renovare integrată Cămin Cultural Gârliciu, județul Constanța”, vezi secțiunea „documente”.

Imobilul existent se dorește a fi consolidat, reabilitat energetic și adaptat nevoilor actuale.

Cu ocazia lucrărilor propuse, se dorește și îmbunătățirea eficienței energetice a clădirii.

Valoarea totală a achiziției este de 2.357.665.55 lei fără TVA.
 
Contractul a revenit companiei LCS Ideal Top Construct SRL cu sediul social în municipiul Constanța, strada Unirii, nr. 22B.
 
Despre LCS Ideal Top Construct SRL

 
Firma a fost înființată în 2018 și se ocupă de lucrări de construcții a clădirilor rezidențiale și nerezidențiale.
 
Firma este deținută și administrată de Andrei Lăcusteanu, care figurează și în Activ LCS Development SRL și LCS Management & Construction SRL.
 
LCS Ideal Top Construct SRL figurează cu alte achiziții din contracte publice cu o serie de UAT-uri din județele Constanța și Tulcea.
LCS Ideal Top Construct SRL a câștigat tot anul trecut o suplimentare cu 1.2 milioane de lei fără TVA a lucrărilor la școala din satul Darabani, orașul Negru Vodă. Contract obținut initial în 2021. Și tot anul trecut, Primăria Murfatlar i-a atribuit un contract de echiparea edilitară în cartierul rezidențial din oraș în valoare totală de 2.682.814,8 lei fără TVA.
 
În 2022, societatea LCS Ideal Top Construct SRL a declarat 21 de angajați, profit peste 550.000 de lei și cifra de afaceri a depășit 7,57 de milioane de lei.
 
Se cere falimentul companiei administrate de Lăcusteanu!
 
Ergnur Instal SRL din Constanța administrată de Nurla Ablachim Ergean a înregistrat pe 17 noiembrie 2023 un dosar la Tribunalul Constanța prin care cere, în calitate de creditor, falimentul debitoarei LCS Ideal Top Construct SRL, deținută de Andrei Lăcusteanu.
 
Instanța a stabilit primul termen de judecată pe 16 ianuarie 2024.
 
Într-un alt dosar înregistrat pe rolul Secţiei a II-a civilă a Tribunalului Constanța, cu termen de judecată 01.02.2024, același creditor vrea să obțină prin intermediul magistraților o ordonanţă de plată - OUG 119/2007 / art.1014 CPC ș.u. (n.r. comunicarea somației) împotriva firmei administrate de Lăcusteanu.
 

Pentru documentarea acestui articol s-au folosit informații și de pe platforma termene.ro.
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Citește și:
 
Licitații Constanța Primăria Murfatlar a atribuit contractul pentru echiparea edilitară în cartierul rezidențial din oraș (DOCUMENT)

Primăria Negru Vodă construiește școală și sală de sport în Darabani (document)
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii