Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
05:33 16 06 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Horoscop pentru săptămâna 06 - 12 mai 2024. Tendința de a se izola de lume este accentuată pentru unii nativi

ro

06 May, 2024 08:25 690 Marime text
Berbec
 
Veniturile tale se rotunjesc în această săptămână. Este rost să primești salariul, bonusuri dinspre locul de muncă sau cadouri din partea celor dragi. Începe o etapă de câștig din munca proprie, bine fiind să trasezi un plan de cheltuieli sau investitii pe termen lung. Pot apărea cheltuieli legate de o călătorie sau pentru a te implica într-un curs de formare personală sau profesională. Dar, partenerul de viață sau colaboratorii pot interveni într-un fel în planurile tale financiare.

Taur
 
Sunt zile foarte importante în această săptămână pentru tine, întrucât ai șanse deosebite de a schimba multe și mărunte în viața ta. În primul rând ar fi bine să reevaluezi relațiile, situațiile în care ești implicat și nu în ultimul rând să-ți remodelezi felul de a fi și de a te raporta la ceilalți. Lasă emoțiile și reproșurile deoparte și trasează alte planuri de viitor. Revelațiile din această săptămână te vor ajuta să găsești soluții viabile.

Gemeni
 
Tendința de a te izola de lume este accentuată în aceste zile. Sunt momente bune pentru a te retrage din forfota cotidiană și a sta de vorbă cu tine însuți pe îndelete. Chiar dacă sănătatea este vulnerabilă și este posibil să ai nevoie de îngrijiri de specialitate, cu puțin efort și bunăvoință vei depăși totul cu bine. Foarte multe informații revelatoare vei primi pe căi mai puțin obișnuite. Notează-le într-un jurnal!

Rac
 
Relațiile cu prietenii și proiectele socio-profesionale vor cunoaște schimbări importante și definitive în aceste zile. Probabil din cauza unor aspecte profesionale, de genul finalizarea unor sarcini de lucru, schimbarea condițiilor de muncă sau schimbări legislative vei decide să te retragi din cadrul unui proiect, finalizând totodată și relații considerate până nu demult de bun augur. Este bine să rezervi momente pentru a te gândi pe îndelete la oamenii și faptele din jurul tău.

Leu
 
Perioadă importantă în plan profesional! Se conturează un final de etapă în relațiile profesionale, mai ales cu șefii. Pe de altă parte, poate intra în discuție finalizarea unor proiecte, a unor sarcini de lucru sau schimbarea termenilor și condițiilor de desfășurare a unor colaborări de acum încolo. Tensiunile sunt accentuate, fiind dificil să ajungi la un consens cu ceilalți. Ceva sau cineva din segmentul amoros îți pune bețe în roatele ascensiunii tale sociale.

Fecioara
 
Se pare că îți vei schimba multe dintre concepțiile de viață abordate până acum. La asta vor contribui și membrii familiei, rudele sau prietenii apropiați și de încredere. Totuși ar fi bine să selectezi ceea ce îți este folositor și să adaugi ceea ce simți că rezonează acum cu sufletul tău. Este posibil să te implici în studii și cercetări sau să creionezi planuri de călătorie alături de cei dragi. Comunicarea este deficitară.

Balanța
 
Evenimentele principale ale săptămânii apar în segmentul financiar, secțiunea bani și bunuri comune cu alții. Apar noutăți interesante, de bun augur, asta însemnând că este posibil să achiți datorii restante, să lămurești aspecte legate de credite, de investiții sau să rezolvi documente financiare aferente unor bunuri patrimoniale. Persoanele alături de care poți fi implicat în evenimente financiare sunt partenerul de viață, rudele sau colegii de muncă. Poate intra în discuție un plan de călătorie.

Scorpion
 
Se vor evidenția mult relațiile parteneriale și colaborările din segmentul profesional. Se conturează un final de capitol fie într-o acțiune comună cu aceste persoane, fie o relație propriu-zisă se încheie pe neașteptate. Recomandabil este să fii prudent, atent la cele spuse de ceilalți și să decizi în consecință. Neînțelegerile din cardul parteneriatelor pornesc de la cheltuielile și veniturile comune. Se pare că tu ești acela care investește prea mult în mofturi personale sau în nevoile celorlalți.

Săgetător
 
Atenția și eforturile îți vor fi atrase de ceea ce se petrece la serviciu în această săptămână. Se finalizează o etapă importantă, fie prin rezolvarea definitivă a unor sarcini de lucru, fie prin schimbarea condițiilor de lucru sau prin schimbarea colegilor. Oricum îți vei remodela viziunea despre muncă, despre implicațiile ei, dar mai ales îți vei schimba stilul de a munci și de a relaționa cu persoanele din acest anturaj. Prudență, calm, răbdare!

Capricorn
 
Este foarte important ceea ce se petrece în aceste zile în segmentul amoros. Se finalizează o etapă fie prin lămurirea definitivă a unei relații, prin renunțarea la o relație sentimentală, fie prin detașarea sănătoasă față de cineva drag. Poți descoperi informații prețioase privitoare la cei dragi sau poți afla despre unele decizii și acțiuni secrete ale acestora. Totul se desfășoară spre binele tău suprem, așa încât ai încredere că Divinitatea îți este alături.

Vărsător
 
Ceea ce se petrece în segmentul domestic și în relațiile cu membrii familiei va determina schimbări majore în plan personal. Se încheie o etapă familială importantă, fiind momente propice în această săptămână pentru discuții lămuritoare și finalizarea unor treburi gospodărești. Sunt posibile discuții aprinse cu membrii familiei și cu neamurile pe teme patrimoniale. Ești susținut de către prieteni, astfel că dezbaterile cu aceștia îți pot fi de mare folos. Schimbări familiale și patrimoniale majore.

Pești
 
O săptămână în care vei pune punct în multe relații din anturajul apropiat. De asemenea se vor înteți activitățile intelectuale, demersurile profesionale și dialogurile cu ceilalți. Este posibil să-ți remodelezi mentalitatea și felul în care vorbești și relaționezi cu ceilalți. Probabil că în urma aflării unor secrete despre unii sau despre acțiunilor lor vei decide să te îndepărtezi rapid de acele persoane. Este bine să vorbești puțin despre tine și despre intențiile tale.
 
 
Articol și foto: Astrocafe.ro
 
Citește și
  Horoscop pentru luni, 06 mai 2024. Apar schimbări în domeniul profesional pentru una din zodii
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii