Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
07:59 18 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Declarații de Avere Constanța Averea și interesele Anișoarei Brașovanu secretar general UAT la Comuna Gârliciu (DOCUMENTE)

ro

04 May, 2024 14:47 726 Marime text
Cotidianul ZIUA de Constanţa prezintă averile şi interesele parlamentarilor constănțeni, ale directorilor şi ale angajaţilor celor mai importante instituţii publice din Dobrogea şi ai companiilor naţionale, aşa cum apar acestea fie pe site-urile instituţiilor, fie pe cel al Agenţiei Naţionale de Integritate.

În ediţia de astăzi, prezentăm declaraţia de avere şi pe cea de interese ale Anișoarei Brașovanu secretar general UAT la Comuna Gârliciu, județul Constanța.

Potrivit declarației de avere completate în iunie 2023, deține 50% dintr-un teren intravilan de 894 mp la Gârliciu dobândit în anul 2001 și 50% dintr-un spațiu comercial de 331 mp la Gârliciu, dobândit în 2001.

La rubrica venituri a menționat salariul de la Comuna Gârliciu de 49.370 lei, un venit din culturi agricole de 4000 de lei și alocația copilului de 2916 lei.

În declarația de interese completată în iunie 2023 nu a menționat nimic.

În Secțiunea Document pot fi consultate declarațiile de avere și de interese ale Anișoarei Brașovanu secretar general UAT la Comuna Gârliciu, județul Constanța.

PRECIZĂRI:

Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise. 

Citește și: 

Averea și interesele Silviei Gheorghe secretar general UAT la Comuna Cuza Vodă (DOCUMENTE)
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii