Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
23:57 30 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Primăria cumpără documentații pentru exproprieri între Plaja Modern și strada Lebedei din municipiul Constanța

ro

24 Dec, 2021 00:00 1914 Marime text

 

  • Primăria Constanța organizează achiziție directă a serviciului de elaborare documentații tehnico-economice în vederea exproprierii privind obiectivul de investiție “Amenajarea integrată a zonei cuprinsă între accesul către Plaja Modern, strada Lebedei și taluz
  •  Proiectul vizează crearea de facilități pentru evenimente culturale și pentru petrecerea timpului liber, zone de promenadă și parcaje
  • Valoarea estimată a contractului este de 135.000 lei fără TVA
  • Atribuirea achiziției se va face pe baza criteriului  - pretul cel mai scăzut


 
Primăria Constanța organizează achiziție directă a serviciului de elaborare documentații tehnico-economice – fazele DALI, D.T.A.A. si documentații topo-cadastrale în vederea exproprierii privind obiectivul de investiție “Amenajarea integrată a zonei cuprinsă între accesul către Plaja Modern, strada Lebedei și taluz – Crearea de facilități pentru evenimente culturale și pentru petrecerea timpului liber, zone de promenadă și parcaje”.

Valoarea estimată a contractului este de 135.000 lei fără TVA. Atribuirea achiziției se va face pe baza criteriului  - pretul cel mai scăzut.

Oferta va fi întocmită în conformitate cu cerințele caietului de sarcini atașat, astfel încât specificațiile tehnice din oferta depusă să permită identificarea cu ușurință a corespondenței cu toate cerințele și specificațiile din caietul de sarcini atașat.

Oferta va fi prezentată conform structurii din Cap. 12 Modul de întocmire și prezentare a ofertei din Caietul de sarcini nr. 227144/15.11.2021.
Termenul limită pentru primire oferte este 29.12.2021, ora 23.59.

Orice persoană interesată are posibilitatea de a transmite oferte conform prezentului anunț și a caietului de sarcini anexat pe adresa de e-mail: ozlem.omer@primaria-constanta.ro. Ofertanții pot solicita clarificări anterior depunerii ofertelor, pe adresa de e-mail ozlem.omer@primaria-constanta.ro.

Potențialii ofertanți au obligația de a consulta anunțul de publicitate, publicat pe site-ul primăriei municipiului Constanța, în vederea verificării răspunsurilor la solicitările de clarificări, dacă va fi cazul.
 


PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

 

Citește și:
Se amenajează zona cuprinsă între Plaja Modern și strada Lebedei din municipiul Constanța. Municipalitatea anunță exproprieri


 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii