Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
18:39 23 05 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Licitația pentru pază la locațiile Drumuri Județene Constanța SA, contestată la CNSC!

ro

18 Apr, 2024 17:00 597 Marime text
⦁ Consiliul Național de Soluționare a Contestațiilor a adoptat o decizie care vizează contractul subsecvent nr. 4, emis de către Drumuri Județene Constanța SA, în calitate de autoritate contractantă, în cadrul procedurii de licitație deschisă, organizată în vederea încheierii acordului-cadru având ca obiect „Servicii de pază la locațiile și obiectivele societății"î
⦁ CNSC a decis să respingă contestația formulată de către Integra Guard SRL în contradictoriu cu Drumuri Județene Constanța SA și a admis cererea de intervenție voluntară formulată de către OK Guard SRL cu privire la contestația formulată de către Integra Guard SRL
⦁ Împotriva prezentei decizii se poate formula plângere, în termen de 10 zile de la comunicare pentru părțile cauzei, respectiv de la data luării la cunoștință de către alte persoane vătămateConsiliul Național de Soluționare a Contestațiilor a adoptat decizia nr. 874/C7/722 din 05.04.2023 la contestația nr. 824/11.03.2024, formulată de către Integra Guard SRL, cu sediul în București, împotriva adresei nr. 3151/05.03.2024, de comunicare a rezultatului reluării competiției acordului-cadru și a raportului final de evaluare nr. 3149/05.03.2024, pentru contractul subsecvent nr. 4, emise de către Drumuri Județene Constanța SA, în calitate de autoritate contractantă, în cadrul procedurii de licitație deschisă, organizată în vederea încheierii acordului-cadru având ca obiect „Servicii de pază la locațiile și obiectivele societății".

Contestatara a solicitat anularea adresei nr. 3151/05.03.2024 de comunicare a rezultatului reluării competiției acordului-cadru și a raportului final de evaluare nr. 3149/05.03.2024 și a actelor subsecvente acestuia, ca fiind netemeinice și nelegale, precum și reevaluarea ofertei situată pe primul loc, în conformitate cu aspectele sesizate, respectiv cu legislația în vigoare.

Prin adresa nr. 258/18.03.2024, înregistrată la CNSC cu nr.16520/19.03.2024, OK Guard SRL, cu sediul social în București, a formulat cerere de intervenție voluntară în interes propriu și, în subsidiar, ca intervenție voluntară accesorie în interesul autorității contractante, prin care solicită admiterea cererii de intervenție, respingerea contestației formulate de Integra Guard SRL pentru criticile formulate cu privire la oferta depusă de intervenient, ca fiind netemeinice și nelegale.

Contestația și cererea de intervenție au fost soluționate împreună, având în vedere dispozițiile art. 66 alin. (1), art. 67 alin. (1) și art. 123 alin. (1) C. proc. civ. Procedura de soluționare în fața Consiliului s-a desfășurat în scris.

În baza legii și a mijloacelor de probă aflate la dosar, CNSC a decis să respingă contestația formulată de către Integra Guard SRL,  în contradictoriu cu Drumuri Județene Constanța SA și a admis cererea de intervenție voluntară formulată de către OK Guard SRL cu privire la contestația formulată de către Integra Guard SRL.

Prezenta decizie este obligatorie pentru părți.

Împotriva prezentei decizii se poate formula plângere, în termen de 10 zile de la comunicare pentru părțile cauzei, respectiv de la data luării la cunoștință de către alte persoane vătămate.

Despre OK Guard
 
Compania a fost înființată în 1994 și are sediul social în București, Sectorul 2, pe strada Avrig nr. 56.

Firma se ocupă cu „activități de protecție și gardă“, iar pachetul majoritar de acțiuni, însumând 90%, este deținut de Marius Mușat, în timp ce Monica Mușat deține 10% din societate.

Administrator este Ionel Selea.

Firma are puncte de lucru și în Cluj și Câmpina.

În 2022, numărul angajaților a fost 243, pofitul a fost 607.347 lei, iar cifra de afaceri 11.662.370 de lei, potrivit www.termene.ro.

PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Pentru documentarea acestui articol s-au folosit informații și de pe platforma termene.ro.

Citește și:

Cumpărări directe Constanța Drumuri Județene Constanța SA, contract pentru servicii sistem informatic integrat iConsalt (DOCUMENT)

 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii