Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
12:52 27 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Decizii CNSC Licitația pentru achiziția de materiale sanitare organizată de Spitalul de Boli Infecțioase, contestată

ro

16 Mar, 2024 16:24 648 Marime text
  • Consiliul Național de Soluționare a Contestațiilor a adoptat o decizie la contestația formulată de compania Deluxe Medicrafts SRL, împotriva documentației de atribuire emisă de Spitalul de Boli Infecțioase Constanța, în cadrul procedurii de licitație deschisă, organizată în vederea încheierii acordului-cadru având ca obiect „Materiale sanitare”, lotul 38 „mănuși examinare nitril cu sericină”
  • Asupra cauzei de față, CNSC a luat act de renunțarea la contestația formulată de către Deluxe Medicrafts SRL în contradictoriu cu Spitalul de Boli Infecțioase Constanța
  • Prezenta decizie este obligatorie pentru părți
  • Compania are încheiate 438 de contracte publice. Valoarea lor ajunge la 132.958.394,60 de lei
  • Potrivit confidas, compania a raportat în 2021 o cifră de afaceri de 54.397.715 lei, un profit net de 16.652.387 de lei și 74 de angajați


Consiliul Național de Soluționare a Contestațiilor a adoptat decizia nr.564 / C7 / 576 la contestația formulată de compania Deluxe Medicrafts SRL, reprezentată prin Babalic Bogdan-administrator împotriva documentației de atribuire emisă de Spitalul de Boli Infecțioase Constanța, în calitate de autoritate contractantă, în cadrul procedurii de licitație deschisă, organizată în vederea încheierii acordului-cadru având ca obiect „Materiale sanitare”, lotul 38 „mănuși examinare nitril cu sericină”.
Firma contestară solicită suspendarea procedurii de atribuire în temeiul art. 22 din Legea nr. 101/2016, și modificarea cerinței inițiale de natura impunerii ofertării unor mănuși de examinare nitril prevăzute cu strat interior format din sericină din mătase, cu acceptarea ofertării unor mănuși de examinare din nitril cu strat interior având la bază și alte tehnologii echivalente decât substanța activă sericina, cu același efect calmant și hidratant al pielii utilizatorului.
Procedura de soluționare în fața Consiliului s-a desfășurat în scris.
Asupra cauzei de față, CNSC a luat act de renunțarea la contestația formulată de către Deluxe Medicrafts SRL în contradictoriu cu Spitalul de Boli Infecțioase Constanța.
Prezenta decizie este obligatorie pentru părți.
Împotriva prezentei decizii se poate formula plângere, în termen de 10 zile de la comunicare pentru părțile cauzei, respectiv de la data luării la cunoștință de către alte persoane vătămate.
 

Despre Deluxe Medicrafts SRL

Datele de pe Confidas arată că Deluxe Medicrafts SRL are sediul în București, calea Călărașilor nr. 167, sectorul 3.
Compania s-a înființat 2005 iar obiectul de activitate este comerțul cu ridicata nespecializat.
Compania are încheiate 438 de contracte publice. Valoarea lor ajunge la 132.958.394,60 de lei.
Potrivit confidas, compania a raportat în 2021 o cifră de afaceri de 54.397.715 lei, un profit net de 16.652.387 de lei și 74 de angajați.
Mădălina Babalîc și Bogdan Babalîc ca asociați cu părți egale.
Bogdan Babalîc este administratorul Deluxe Medicrafts SRL. De asemenea, are această calitate și în compania Zenovo Medical SRL.



PRECIZĂRI:

Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.


Citește și:

SC Zip Escort SRL s-a îndreptat împotriva Spitalului Clinic de Boli Infecţioase Constanţa (Document)

 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii