Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
09:16 18 05 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Primăria Constanța vrea să plătească 700.000 de euro pentru servicii veterinare pentru gestionarea animalelor fără stăpân din municipiu

ro

13 Apr, 2024 16:19 555 Marime text
  • Valoarea estimată este de 3.239.100 de lei, fără TVA, respectiv 647.820 euro, fără TVA
  • Sursa de finanţare a contractului ce urmează a fi atribuit este bugetul local
  • Durata contractului va fi de 12 luni de la data intrării în vigoare a contractului și intră în vigoare la data semnării de ambele părți și se poate modifica cu acordul părților, prin act adițional
  • Orice persoană interesată să participe la procedura are dreptul de a solicita clarificări sau informații suplimentare referitoare la documentația de atribuire pe adresa de e-mail achizitiipublice@primaria-constanta.ro
  • Termen limită de primire a ofertelor este 18.04.2024, ora 11:00 la sediul Primăriei Municipiului Constanţa, din B-dul Tomis nr. 51


Primăria Constanța organizează în data de 18.04.2024, ora 13:00, procedura proprie privind atribuirea contractului având ca obiect servicii veterinare cu medici veterinari de liberă practică.

Valoarea estimată este de 3.239.100 de lei, fără TVA, respectiv 647.820 euro, fără TVA.
Sursa de finanţare a contractului ce urmează a fi atribuit este bugetul local.

Durata contractului va fi de 12 luni de la data intrării în vigoare a contractului și intră în vigoare la data semnării de ambele părți și se poate modifica cu acordul părților, prin act adițional.

Persoanele cu funcție de decizie din cadrul autorității contractante sunt: Vergil Chitac, primar; Ionuț Rusu, viceprimar; Fulvia Antonela Dinescu, secretar municipiu; Georgeta Gheorghe, director executiv adjunct; Oana Dobre, șef serviciu; Lenuța Petcu, șef serviciu; Alin Cezar Vintilă, director executiv; Andreea Stan, director executiv adjunct; Raluca Georgescu, director general și Gabriela Paiu, șef serviciu.

În cazul unei asocieri și/sau subcontractări, fiecare ofertant este obligat să prezinte documentele din această secțiune.
În cazul în care mai mulți operatori economici participă în comun la procedura de atribuire, îndeplinirea criteriilor privind capacitatea tehnică și/sau profesională se demonstrează prin luarea în considerare a resurselor tuturor membrilor grupului, iar autoritatea contractantă solicită ca aceștia să răspundă în mod solidar pentru executarea contractului de achiziție publică.
Ofertantul are obligația de a preciza categoriile de lucrări din contract pe care intenționează să le subcontracteze precum și procentul sau valoarea aferentă activităților indicate în ofertă ca fiind realizate de către subcontractanți si datele de identificare ale subcontractanților propuși, dacă se cunosc subcontractanții la momentul depunerii ofertei.

Oferta tehnică va fi întocmită în conformitate cu prevederile caietului de sarcini. Oferta financiară va fi prezentată în prețuri unitare și la valoarea totală, fără TVA si cu TVA, care vor fi evidențiate distinct.

Prețurile unitare pentru fiecare categorie/ tip de prestație (operațiune) vor include toate cheltuielile legate de materiale/manoperă/transport /aprovizionare/cheltuieli directe/ indirecte, taxe, impozite considerate obligații legale ale prestatorului, profitul exclusiv TVA, care se va fi evidențiată distinct.

Garanția de participare este în valoare de 30.000 lei. Perioada de valabilitate este de 60 de zile de la termenul limită de depunere a ofertelor.
Orice persoană interesată să participe la procedură are dreptul de a solicita clarificări sau informații suplimentare referitoare la documentația de atribuire pe adresa de e-mail achizitiipublice@primaria-constanta.ro.

Termen limită de primire a ofertelor este 18.04.2024, ora 11:00 la sediul Primăriei Municipiului Constanţa, din B-dul Tomis nr. 51. Criteriul aplicat pentru atribuirea contractului de achiziție publică este prețul cel mai scăzut.


PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

 
Citește și:

Primăria Constanța, învinsă la CNSC. Procedura de atribuire a contractului de servicii veterinare, contestată de Euromed Life Diagnostic SRL
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii