Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
20:44 26 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

O nouă firmă pe piața de PR din Capitală, fondată de doi constănțeni

ro

28 Sep, 2022 00:00 1976 Marime text
  • Fondatori sunt constănțenii Cristian George Farauanu și Constantin Alexandru Manda, dar și Andrei Nicolae Popa, din Alba, numele tuturor celor trei regăsindu-se și în compania înființată la începutul acestui an Quartet Consulting, alături de cel al lui Alexandru Bajdechi și Georgian Marius Ghincea.
 
O nouă societate care se va ocupa de consultanță în domeniul relațiilor publice și al comunicării a fost înființată în București, printre fondatori aflându-se și constănțeanul Cristian George Farauanu, cel care, la începutul acestui an, a mai pus bazele unei societăți, activitatea acesteia fiind în domeniul consultanței în management, fiindu-i alături, și atunci, ceilalți doi membri fondatori ai noii companii.
 
Noua firmă de PR din Capitală se numește Quartet Solutions și are sediul social în București, Sectorul 2, Aleea Hobița nr. 6, bloc 302 Bac, informațiile privind înființarea societății fiind publicate în Monitorul Oficial din data de 23 septembrie 2022.
 
Fondatori sunt constănțenii Cristian George Farauanu și Constantin Alexandru Manda, dar și Andrei Nicolae Popa, din Alba, numele tuturor celor trei regăsindu-se și în compania înființată la începutul acestui an Quartet Consulting, alături de cel al lui Alexandru Bajdechi și Georgian Marius Ghincea.
 
Așa cum arătam în edițiile anerioare, Alexandru Bajdechi, președinte atunci al Asociației Elevilor din Constanța, partenerul lui Cristian George Farauanu solicita în instanță dizolvarea Consiliului Local Constanța, pe motiv că acesta nu se întrunise timp de două luni consecutiv, în anul 2014.
 
Solicitarea sa a ajuns inclusiv pe masa judecătorilor de la Curtea Constituțională, dar a fost respinsă în instanță.
 
În prezent, Alexandru Bajdechi este avocat în cadrul Baroului București.
 
În ce privește noua societate înființată de Farauanu, Manda și Popa, Quartet Solutions, aceasta îi are ca administratori pe cei trei, iar durata sa de funcționare este nelimitată.
 
Numele lui George Cristian Farauanu figurează și în societățile Sensation Albums, Sensation Prom și Sensation Camp, din Constanța, în care acesta deține câte 5%, firmele fiind înființate în 2018.
 
Numele lui Constantin Alexandru Manda se regăsește doar în cele două societăți, la fel ca cel al lui Andrei Nicolae Popa.
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Citește și
Fiul unui fost lider UNPR a mai pus bazele unei firme cu profil de restaurant. În trecut, Ioniță senior a făcut business cu liberali de top
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii