Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
00:59 15 05 2021 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

S-a luptat și la CNSC și a câștigat. Allchim DDD CO va igieniza autobuzele CT BUS

ro

21 Apr, 2021 00:00 1722 Marime text
  • CT BUS a atribuit contractul de servicii curățenie și igienizare autobuze
  • Valoarea totală a achiziției este de 578.685 lei fără TVA
  • Câștigătorul contractului este Allchim DDD CO


CT BUS a atribuit contractul de servicii curățenie și igienizare autobuze. Valoarea totală a achiziției (fără TVA) este de 578.685.3 lei.
Câștigător este Allchim DDD CO, cu sediul social în Constanța este administrată de Ionuț Bajdechi.

Menționăm că încheierea acordului-cadru pentru curățenia și igienizarea autobuzelor CT BUS, contestată la Consiliul Național de Soluționare a Contestațiilor de către Allchim DDD Co.
CNSC a obligat entitatea contractantă, CT BUS la reevaluarea ofertei și stabilirea rezultatului procedurii, cu întocmirea unui nou raport al procedurii CNSC a decis să respingă solicitarea contestatoarei în legătură cu constatarea neconformității ofertei DDD Constance.

Totodată, CNSC a obligat CT BUS obligat la plata către SC Allchim DDD Co SA a sumei de 3000 lei reprezentând cheltuieli de judecată,ocazionate de soluționarea contestației Prezenta decizie este obligatorie pentru părți.

Despre toate procedurile publice cu impact asupra judeţului Constanţa, cine şi ce cumpără, cine şi cât câştigă puteţi citi accesând categoria „Combaterea criminalităţii în achiziţiile publice“.

PRECIZĂRI:

Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.Citește și:

Servicii de curățenie și igienizare autobuze. CT BUS Constanța obligată de CNSC să reevalueze oferta unei societăți comerciale

Încheierea acordului-cadru pentru curățenia și igienizarea autobuzelor CT BUS, contestată. Ce a decis CNSC?
 

Ti-a placut articolul?

Comentarii