Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
11:07 27 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Un cunoscut restaurant din Constanța, scos la vânzare pentru 2 milioane de euro

ro

08 Jan, 2023 11:07 5731 Marime text
Foto - pixabay.comUnul dintre cele mai cunoscute restaurante din municipiul Constanța a fost scos la vânzare pentru suma fabuloasă de 2 milioane de euro.
 
Este vorba de restaurantul din zona Tomis III – restaurant Integra, situate pe strada Adamclisi nr. 1, deținut de familia Gabriel și Mariana Bajdechi. Imobilil se vinde cu peste 2.000 de euro pe metro pătrat, conform site-ului de vânzări.


 

„Vă propun spre vânzare un Restaurant Premium, într-o locație central, fiind o afacere la cheie.

Restaurantul este un punct de reper în Constanta datorită renumelui și calității serviciilor oferite, fiind amplasat într-o zonă cu trafic intens.

Clădirea se desfășoară pe 3 nivele (S+P+1E) având o suprafață construită de 1.220 mp pe un teren în suprafață de 438 mp.
Imobilul este prevazut cu 6 grupuri sanitare, dispuse câte 2 pe fiecare nivel.

Restaurantul beneficiază de 13 locuri de parcare și zonă de aprovizionare separată.

Se vinde atât imobilul cât și afacerea în derulare cu toate dotările existente în acest moment.


La etaj există un salon ce dispune de 120 de locuri. Saloanele de la parter și etaj comunică intre ele printr-o scară. Aici se află un bar, spații de depozitare și un birou administrativ. Capacitatea restaurantului este de 150 locuri la demisol și 230 locuri la parter și etaj.

Bucătăria este mobilata și utilată la cele mai înalte standarde HORECA, deasemenea designul locației este unul select, iar atmosfera și decorul te îndeamnă spre relaxare.

Proprietatea este dotată cu : ventilație climatizare cu ventilo-convertor si chiller, încălzire în pardoseală, fațadă ventilată și perete cortină, centrală de semnalizare incendiu, supraveghere video, sistem alarmă, WIFI .

Restaurantul poate găzdui diverse evenimente ( nunti, botezuri, etc) .
Clădirea a fost construita în 2005 și renovata complect în 2012.

Modalități de plată:

Se acceptă plata cash(transfer bancar) sau credit ipotecar .

În cazul necesității obținerii unei finanțări pentru achiziția acestei proprietăți, datoră colaborării la nivel național cu toate băncile, vă putem oferi suport, posibilitate de gratuitate analiză dosar, posibilitate de gratuitate evaluator”, se arată în anunțul de vânzare al restaurantului.
 

Rin Food & Bar SRL

 
La adresa restaurantului funcționează societatea Rin Food & Bar SRL, înființată în anul 2014, cu activitate principal „Restaurante”. Asociați cu cote egale și administrator sunt Gabriel și Mariana Bajdechi. Compania a raportat 20 de salariați, o cifră de afaceri de peste 4,3 milioane lei și un profit de 1,7 milioane lei. Gabriel Bajdechi mai este asociat unic în firma Santino SRL.
 
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii