Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
08:07 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Elevul care a cerut în instanță dizolvarea Consiliului Local Constanța este acum avocat și și-a deschis o firmă

ro

03 Feb, 2022 00:00 2814 Marime text
  • Informațiile privind înființarea firmei au apărut recent în Monitorul Oficial al României.
  • Fondatorii sunt Alexandru Bajdechi, Cristian George Farauanu, Constantin Alexandru Manda, Andrei Nicolae Popa și Georgian Marius Ghincea.
  • În anul 2014, Alexandru Bajdechi, președinte atunci al Asociației Elevilor din Constanța, solicita în instanță dizolvarea Consiliului Local Constanța, pe motiv că acesta nu se întrunise timp de două luni consecutiv.
 
Alexandru Bajdechi, fost președinte al Asociației Elevilor din Constanța, în prezent avocat al Baroului București, cel care a introdus o acțiune în instanță, la finele anului 2014, pentru dizolvarea Consiliului Local Constanța, este membru fondator al unei noi firme înscrise la Registrul Comerțului.
 
Este vorba despre societatea Quartet Consulting, firmă care are ca domeniu principal de activitate „activități de consultanță în management“, înscrisă la Oficiul Registrului Comerțului de pe lângă Tribunalul București, în data de 16 decembrie 2021.
 
Informațiile privind înființarea firmei au apărut recent în Monitorul Oficial al României, unde se arată că fondatorii sunt Alexandru Bajdechi, Cristian George Farauanu, Constantin Alexandru Manda, Andrei Nicolae Popa și Georgian Marius Ghincea.
 
Conform aceleiași surse, activitatea principală a firmei este „activități de consultanță în domeniul relațiilor publice și al comunicării“.
 
Administratori sunt Andrei Nicolae Popa, Constantin Alexandru Manda și Cristian George Farauanu, iar durata de funcționare a firmei este nedeterminată.
 
Așa cum precizam anterior, în anul 2014, Alexandru Bajdechi, președinte atunci al Asociației Elevilor din Constanța, solicita în instanță dizolvarea Consiliului Local Constanța, pe motiv că acesta nu se întrunise timp de două luni consecutiv.
 
Solicitarea sa a ajuns inclusiv pe masa judecătorilor de la Curtea Constituțională, dar a fost respinsă în instanță.
 
În prezent, Alexandru Bajdechi este avocat în cadrul Baroului București.
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Citește și
Consiliul Local nu se dizolvă! CCR a respins ieri excepţia de neconstituţionalitate invocată de Alexandru Bajdechi
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii