Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
22:07 30 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

O firmă cu încrengături în epoca Mazăre, decizie de schimbare a administratorului

ro

05 Aug, 2021 00:00 2864 Marime text
  • Societatea Aterina Global SRL în calitate de asociat unic al M.M. Reciclyng SRL a adoptat o decizie prinvind revocarea administratorului firmei
  • Societatea reprezentată legal prin administrator Nicoleta Dogaru a aprobat revocarea lui Andrei Ovidiu Rusescu și numirea în funcția de administrator cu puteri depline a Lilianei Bellu
  • Asociatul unic a mai decis majorarea indemnizației pentru administrator la 3.500 lei/lună net
 

 
Societatea Aterina Global SRL în calitate de asociat unic al M.M. Reciclyng SRL a adoptat o decizie prinvind revocarea administratorului firmei.

Societatea cu sediul social în municipiul Constanța, reprezentată legal prin administrator Nicoleta Dogaru a aprobat revocarea lui Andrei Ovidiu Rusescu începând cu data de 01.05.2021 și numirea în funcția de administrator cu puteri depline a Lilianei Bellu.

Asociatul unic a mai decis majorarea indemnizației pentru administrator de la 500 lei/lună la 3.500 lei/lună net. Prezentul act a fost adoptat cu respectarea dispozitiilor legale de fond de forma prevazute de Legea nr. 31/1990, republicată.
 
Aterina Global SRL, în datele Registrului Comerţului
 
Înfiinţată în anul 2019, Aterina Global SRL are sediul social în municipiul Constanţa. Capitalul social subscris, de 1.010 lei, integral vărsat, este compus din 101 părţi sociale. Valoarea unei părţi sociale este de 10 lei. Aterina Global SRL este controlată de GKL Engineering LTD, cu sediul în Cipru, Nicosia, cu 99% din capitalul social, şi Dogaru Nicoleta, cu 1% din capitalul social. Administratorul firmei, care se ocupă de dezvoltare (promovare) imobiliară, este Dogaru Nicoleta. Precizăm că Ioannis Skantzikas este una şi aceeaşi persoană care, potrivit declaraţiei de avere a lui Radu Mazăre din 2008, a fost împrumutată de fostul edil-şef al municipiului Constanţa cu 600.000 de euro.
 
 
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
 
Citește și:

CLM decide dacă “grecul lui Mazăre” va continua investiția imobiliară de pe plajă. Trebuie să plătească peste jumătate de milion de euro pentru extindere! (documente)

Ansamblu imobiliar, ridicat de Blue Beach în Mamaia. Legături cu fostul primar al Constanței, Radu Mazăre

Aqualand SA și-a schimbat forma juridică! Ședința a avut loc la sediul Aqua Magic din Mamaia

 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii