Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
14:04 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Ansamblu imobiliar, ridicat de Blue Beach în Mamaia. Legături cu fostul primar al Constanței, Radu Mazăre

ro

01 May, 2020 00:00 3060 Marime text

Blue Beach SRL, controlată de Aterina Global SRL, Skantzikas Teodora-Maria, Gioxas Antonios şi Skantzikas Ioannis, va ridica un ansamblu cu funcţiuni pentru turism, apartamente de vacanţă, în Mamaia, strada Aleea Lamia nr. 8.


În acest sens, Agenţia pentru Protecţia Mediului Constanţa a anunţat publicul interesat asupra depunerii raportului privind impactul asupra mediului pentru proiectul: „Construire ansamblu cu funcţiuni pentru turism, apartamente de vacanta, locuinte permanente, amenajari ale spatiilor publice, semipublice şi private“, amplasat în staţiunea Mamaia, strada Aleea Lamia, nr. 8. Tipul deciziei posibile luate de Agenţia pentru Protecţia Mediului Constanţa poate fi emiterea acordului de mediu sau respingerea solicitării de emitere a acordului de mediu. Raportul privind impactul asupra mediului poate fi consultat la următoarea adresă de internet http:\\apmct.anpm.ro.


Dat fiind situaţia de urgenţă declarată la nivel naţional, dezbaterea publică a raportului privind impactul asupra mediului, se va susţine online. În acest sens publicul interesat poate transmite în scris comentari, opinii şi observaţii privind documentul menţionat la adresa office@apmct.anpm.ro, până la data de 02.06.2020.


Reamintim că în vara anului anul 2018, Primăria Constanța a emis, pentru Blue Beach SRL, două certificate de urbanism care vizează construirea unui ansamblu cu funcțiuni pentru turism, apartamente de vacanță, locuințe permanente în stațiunea Mamaia. Mai exact, este vorba despre certificatul de urbanism nr. 2867, care presupune „Construire ansamblu cu funcțiuni pentru turism, apartamente de vacanță, locuințe permanente, amenajări ale spațiilor publice, semipublice și private“. Viitoarea investiție imobiliară va fi realizată pe strada Itaca nr. 4. Cel de-al doilea certificat de urbanism, cu nr. 2868, presupune „Construire ansamblu cu funcțiuni pentru turism, apartamente de vacanță, locuințe permanente, amenajări ale spațiilor publice, semipublice și private“, pe aleea Lamia nr. 8. B


Blue Beach SRL, în datele Registrului Comerţului


Înfiinţată în anul 2003, Blue Beach SRL are sediul în municipiul Constanţa, Aleea Lirei. Capitalul social subscris de 37520 lei, integral vărsat, este compus din 3752 de părţi sociale.
Valoarea unei părţi sociale este de 10 lei. Asociaţii firmei sunt: Aterina Global SRL, cu 50% din capitalul social, Skantzikas Teodora-Maria, cu 18% din capitalul social, Gioxas Antonios, cu 30% din capitalul social, Skantzikas Ioannis, cu 2% din capitalul social. Administratorul firmei care se ocupă de hoteluri şi alte facilităţi de cazare similare este Skantzikas Nikolaos. În anul fiscal 2017, firma cu 42 de salariaţi a raportat un profit de 269.849 lei şi o cifră de afaceri de 5.362.068 lei. Situaţia financiară pe anul 2018 arată astfel: un profit de 726339 lei, un număr de 14 de salariaţi şi cifră de afaceri de 6208175 lei. Precizăm că Ioannis Skantzikas este una şi aceeaşi persoană care, potrivit declaraţiei de avere a lui Radu Mazăre din 2008, a fost împrumutată de fostul edil-şef al municipiului Constanţa cu 600.000 de euro.


Citeşte şi:

Compania de Servicii şi Consultanţă s-a retras din societatea Blue Beach. Iată cui i-a cesionat părţile sociale!

Grecii de la Blue Beach SRL au decis cooptarea unui nou asociat în firmă. Cum s-a împărțit capitalul social

Grecii de la Blue Beach vor ridica un ansamblu imobiliar în Mamaia. Legături cu fostul primar al Constanței, Radu Mazăre


 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii