Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
08:19 03 05 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

UPDATE Concurs Poți câștiga una dintre cele 10 invitații duble la cel mai tare festival, NEVERSEA!

ro

24 May, 2022 11:32 2294 Marime text

 

 

 
  • Asta e șansa ta să câștigi una dintre cele 10 invitații duble la cel mai tare festival de la mare din acest an. NEVERSEA te așteaptă alături de persoana ta dragă în perioada 7-10 iulie, în Constanța.
 
 
Regulile sunt simple:
 
 -Dă follow contului www.instagram.com/neverseafestival  și LIKE paginii https://www.facebook.com/NeverseaFestival
 
-Dă follow contului https://www.instagram.com/ziuadeconstanta/ și Like paginii https://www.facebook.com/ziuaconstanta/
 
-Lasă în comentarii motivul pentru care vrei să participi la festival + tag către persoana cu care vrei să împarți invitația
- Pentru fiecare participant este acceptat un singur comentariu.
- Participanții trebuie să aibă vârsta minimă de 16 ani (împlinită la data extragerii).
 
UPDATE: Extragere căștigători

S-a încheiat perioada de înscrieri și avem cei 10 câștigători.  Sute de români au dorit să se bucure de această vară pe ritmuri muzicale la cel mai mare festival de la malul mării și s-au adunat în total  peste 350 de comentarii.

Îi felicităm pe cei 10 norocoși și le dorim zile magice și pline de amintiri la festivalul NEVERSEA. Iar cât despre cei mai puțin norocoși  la acest concurs le dorim o vară frumoasă, plină de zâmbete, liniștitță și noroc pe viitor.


Pentru a nu rata ocaziile viitoare, stați cu ochii pe pagina de facebook a ziarului ZIUA de Constanța, dar și pe contul de Instagram ziuadeconstanta.





 
Abonamentele sunt de tipul General Access.
 
Vor fi efectuate 10 extrageri separate. Extragerile se vor realiza pe 17.06.2022. Vor intra în concurs doar cei care au respectat toate condițiile. Alegerea câștigătorilor va fi realizată prin intermediul Random Comment Picker.
 
O persoană care participă poate câștiga un singur abonament.
 
Organizatorul va contacta pe mesageria de Facebook Participantii câştigători în cel mult 48 de ore de la data desfășurării extragerii, pentru a-i furniza detalii despre condiţiile necesare pentru acordarea şi înmânarea abonamentelor conform prezentului Regulament.
 
Organizatorul îşi declină orice răspundere în situaţia în care Participantii câştigători nu răspund mesajul transmis de reprezentanții săi, indiferent de motiv sau pentru orice situaţii în care aceștia nu vor putea fi contactati în termenele menţionate în prezentul Regulament.
 
Prin participarea la Campanie, toţi participanţii sunt de acord şi se obligă să respecte termenii şi condiţiile stabilite prin prezentul Regulament.
 
Organizatorul îşi rezervă dreptul de a modifica prezentul Regulament sau de a suspenda/întrerupe/ prelungi oricând desfăşurarea acestei Campanii, fără drept de compensare, orice modificare fiind adusă la cunoştinţa publicului înainte de data la care va intra în vigoare.
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii