Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
02:01 24 05 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Beinur şi comisarul şef Niţoi, după gratii

ro

14 Oct, 2010 13:22 1734 Marime text
Nuredin Beinur a fost arestat. Magistraţii Curţii de Apel Bucureşti au admis în cursul nopţii trecute propunerea de arestare formulată de procurorii Parchetului de pe lângă Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie pe numele celebrului Nuredin Beinur şi al acoliţilor săi. Printre persoanele arestate se numără şi comisarul şef Cristinel Niţoi, adjunctul Poliţiei Neptun. Decizia Curţii de Apel Bucureşti a fost deja atacată în recurs, acesta urmând să se judece în termen de trei zile la Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • sangei 14 Oct, 2010 22:41 pt JUSTITIARUL> cum facem sa luam legatura sa vb ceva?
  • justitiarul 14 Oct, 2010 15:01 comentarile mele le scoateti -deranjeaza sri ul? sinteti slugi ale pdl-toti sint corupti si rapotan si catana si vizitiu si pisica si stamate si dana si bogdan si bolat si pavel sub nasul lor clanul peoxeneti paceali si bairam vind sroguri rme minore de ani de zile fac milioane euro si dau paret pe str olteniei 5 la 20 metri de procuratura si politia municipiu si in fata crima organizata la lazu la bariera caraiman abator in peco la bariera a vlaicu baba novac -sectiile 2 3 4 5 corupte de jos pina suce fac sri dga si dna? iau spaga si ele - se fac ca nu vad de ani de zile prostituatele si pestii,fac legea-elvis ii da spaga sefului mare
  • gigi 14 Oct, 2010 10:13 In indeplinirea afacerilor de tip mafiot pêntru care a fost arestat BEINUR, se stie ca fost sprijinit de mult mai multi politisti cu functii. Pe unii chiar spunea BEINUR ca ia sprijinit sa ocupe aceleasi functii mari. Unul dintre ei este vestitul Adi RAPOTAN, un om cu multa experienta in domeniu dar implicat profund in sistemul de tip mafiot. Tot pentru aceleasi fapte, BEINUR mai comanda articole in REPLICA, contracost unor ziaristi mici si murdari cum este Alexandra si CRISTIAN ANTON. Astia deja au dosar la DNA. Bine problema este ca si NEMET manca de la BEINUR. Iata in ce lume traim. Ce spui voi Alexandra, ne spui si ce tehnici sexuale ai folosit cu ... din gasca BEINUR? Noi stim de la el.