Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
17:51 16 06 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Președintele PNL Constanta, deputatul Bogdan Huțucă, despre Canalul Dunăre-Marea Neagră „ Este un monument ingineresc încărcat de istorie, cu părți cumplite și dureroase pentru mulți români”

ro

23 May, 2024 17:49 1167 Marime text









Astăzi, CN ACN SA a aniversat 40 de ani de la inaugurarea „Magistralei Albastre”, așa cum era denumit Canalul Dunăre - Marea Neagră la momentul respectiv.
 
 
Președintele PNL Constanta, deputatul Bogdan Huțucă, a vorbit în cadrul evenimentului despre cei 40 de ani de la darea in folosință a Canalului Dunăre-Marea Neagră.
 

„Întotdeauna o plăcere să îl ascult pe Florin Goidea, directorul general al Companiei Naționale Administrația Canalelor Navigabile (și unul dintre cei mai buni specialiști în domeniul transporturilor navale) mai ales într-un moment de referință pentru infrastructura navigabilă a județului Constanța – 40 de ani de la finalizarea construcției Canalului Dunăre – Marea Neagră.
 
Este un monument ingineresc încărcat de istorie, cu părți cumplite și dureroase pentru mulți români. Cred că tocmai din acest motiv trebuie să evaluăm ce înseamnă Canalul Dunăre-Marea Neagră pentru noi astăzi. Să apreciem cu atât mai mult beneficiile economice care însoțesc acest proiect, tocmai pentru că le obținem astăzi cu toții ca urmare a sacrificiilor din trecut.”, a spus președintele PNL Constanța, Huțucă.


 

 
 Citește și

CN ACN40 de ani de la inaugurarea Magistralei Albastre
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii