Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
21:07 21 06 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Justiție Constanța Garda Națională de Mediu, în proces cu Silo Port SRL. Iată ce soluție au găsit magistrații

ro

23 May, 2024 18:18 572 Marime text
Foto cu rol ilustrativ. Sursă foto: Pexels
 
  • Părți în dosar sunt Silo Port SRL, în calitate de apelant petent și Ministerul Mediului Apelor și Pădurilor - Garda Națională de Mediu - Comisariatul Județean Constanța, în calitate de intimat.
     
Pe rolul Tribunalului Constanța, a fost înregistrat dosarul 7161/212/2022, care are ca obiect anulare proces verbal de contravenție GNM 14554.
 
Dosarul a ajuns pe masa magistraților la data de 24.10.2023, pe secția de contencios administrativ și fiscal. Obiectul dosarului constă în anulare proces verbal de contravenție GNM 14554, fiind în stadiul de apel.
 
Părți în dosar sunt Silo Port SRL, în calitate de apelant petent și Ministerul Mediului Apelor și Pădurilor - Garda Națională de Mediu - Comisariatul Județean Constanța, în calitate de intimat.
 
Magistrații au oferit următoarea soluție pe scurt: „Cu majoritate: Respinge apelul, ca nefondat. Definitivă. Pronunțată astăzi, 21.05.2024, prin punerea soluției la dispoziția părților de către grefa instanței. Cu opinie separată: Admite apelul declarat de apelanta petentă SILO PORT SRL. Schimbă în tot sentința apelată, în sensul că: Admite plângerea şi anulează procesul-verbal de contravenție. Definitivă. Pronunțată astăzi, 21.05.2024, prin punerea soluției la dispoziția părților de către grefa instanței”.
 
Despre Silo Port SRL
 
Societatea Silo Port SRL a fost înființată în anul 1992, are sediul în municipiul Constanța, strada Incintă Port Constanța și se ocupă de „Depozitări”. Potrivit datelor furnizate de site-ul termene.ro, asociat unic și administrator este Pufleanu Dumitru.
 
Acesta mai este asociat și administrator la GDP Invest SRL și DWG Residence Invest SRL.
 
Conform termene.ro, în anul 2022, societatea Silo Port SRL a înregistrat o cifră de afaceri de 3.106.013 lei, cu un profit de 1.061.364 lei, la 23 de angajați.
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menționează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare și protecția datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.


Citește și:
Florian Coldea, fost prim adjunct al directorului SRI, audiat la DNA
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii