Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
17:36 16 06 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Handbal CSM Constanța, final de sezon. Contra ACS HC Buzău 2012, cei mai tineri handbaliști din lot au marcat 14 goluri

ro

23 May, 2024 20:06 859 Marime text
 
 
 
Final de sezon pentru handbaliștii de la CSM Constanța!
 
Astăzi, 23 mai 2024, vicecampioana României a susținut ultimul meci oficial din sezonul 2023-2024, în deplasare, cu ACS HC Buzău 2012, în etapa a XXVI-a a Ligii Zimbrilor.
 
Echipa de pe litoral a cedat, scor 38-45 (19-20), la finele unui meci lipsit de miză, în care banca tehnică și-a dorit să-i vadă cât mai mult în joc pe cei mai tineri handbaliști din lot.
 

Iar Rareș Ștefan, 7 goluri, Teodor Ștefan 4 și Ayar Murtaza 3 au evoluat cu multă ambiție, pentru a demonstra că sunt pregătiți să facă față rigorilor Ligii Zimbrilor. Ilie și Susanu, cu câte 9 goluri, au fost principalii marcatori, iar Drăgan (cu 4 goluri) și Căbuț (2) au completat lista, este mesajul CSM Constanța.

 
Au mai evoluat Rusu, Chilianu, Nistor, Andrei, Komogorov și Stankovic.
 
Antrenorii n-au apelat la câteva piese de bază, precum Vasile, Nikolic, Caba și Chikovani, pe lângă jucătorii deja indisponibili de săptămâna trecută, Ravnic, Aliokhin și Mourino.
 
Vicecampionii României încheie stagiunea cu 20 de victorii, două egaluri și 4 înfrângeri, având cea mai bună apărare din Liga Zimbrilor.
 

Prezența în Top 16 EHF European League și medalia de argint obținută în Cupa României completează un sezon excelent pentru CSM Constanța, care a avut de partea sa suporteri minunați.
 


Felicitări, jucătorilor, staff-ului, tuturor celor care au contribuit la aceste performanțe! Mulțumim susținătorilor echipei! Urmează o vacanță binemeritată. Privim cu încredere spre viitorul sezon! Hai, Constanța!, se mai arată pe pagina de Facebook a CSM Constanța.

 
Sursa foto: Facebook (CSM Constanța Handbal)
 
Citește și:

 
Handbal. Un sezon extraordinar!
George Buricea - „Sunt fericit de cât de frumos a crescut CSM Constanța“
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii