Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
14:59 26 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Lucian Chitic „Nu am primit bani pentru niciun proiect depus"

ro

17 Sep, 2010 02:53 2907 Marime text
Tortoman_primar_Lucian_Chitic_11.jpgPrimarul comunei Tortoman, Lucian Chitic, este dezamăgit de faptul că proiectele pe care le-a depus spre finanţare la Bucureşti nu au fost demarate până în prezent.

„Am depus un proiect pentru o sală de sport la Compania Naţională pentru Investiţii, dar nu am primit până în momentul de faţă niciun răspuns că se va finanţa. Comuna are nevoie de o sală de sport, pentru că nu avem", ne-a declarat primarul din Tortoman. Potrivit lui Lucian Chitic, sala de sport ar fi trebuit să fie amplasată lângă baza sportivă.

Autoritatea locală a mai depus şi un proiect pentru amenajarea unui parc, cu fonduri de mediu, însă nici acesta nu a primit finanţare. „Parcul comunal pe care vrem să-l realizăm are o suprafaţă de peste 3.000 mp", a afirmat edilul, adăugând că localitatea nu are niciun spaţiu verde amenajat. Conform proiectului, parcul urma să fie amenajat la intrarea în comună.

O prioritate a primarului din Tortoman este repararea căminului cultural, al cărui acoperiş a fost deteriorat în urma unei furtuni. „Repararea căminului cultural este o prioritate pentru mine. Vom face o expertiză pentru a vedea exact care sunt costurile şi apoi ne apucăm de treabă. Vreau ca în perioada următoare să fac măcar acoperişul, pentru că vine iarna şi imobilul ar putea fi deteriorat mai rău decât este acum", ne-a declarat primarul Lucian Chitic. Pentru repararea căminului cultural, comuna Tortoman a primit deja de la Consiliul Judeţean 1,5 miliarde de lei vechi.

Primarul a adăugat că intenţionează să se ocupe în perioada următoare şi de pietruirea străzilor din satul Dropia, care sunt de pământ.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii