Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
08:24 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Cumpărări directe Drumuri Județene Constanța SA va reloca utilajele de la TMB Tortoman la TMB Ovidiu. Contract de peste 10.00 lei, atribuit de CJC (DOCUMENT)

ro

29 Feb, 2024 17:00 830 Marime text
  • Contractul „Servicii de manipulare si transport pentru relocarea utilajelor de la TMB Tortoman la TMB Ovidiu“ a fost adjudecat de Drumuri Județene SA.
  •  Valoarea contractului atribuit pe data de 28 febriuarie este de 10.260 lei.
 
Consiliul Județean Constanța a anunțat pe SICAP numele agentului economic care se va ocupa de contractul care prevede de manipulare si transport pentru relocarea utilajelor de la TMB Tortoman la TMB Ovidiu. Contractul „Servicii de manipulare si transport pentru relocarea utilajelor de la TMB Tortoman la TMB Ovidiu“ a fost adjudecat de Drumuri Județene Constanța SA.
 
Valoarea contractului atribuit pe data de 28 febriuarie este de 10.260 lei.
 
Consiliul Judeţean Constanţa intenţionează relocarea unui număr de 9 încărcătoare frontale de 1 mc marca Mecalac AF 1050 LP şi a unui motostivuitor hangcha CPCD2ON1 de la Staţia de sortare a deşeurilor reciclabile TMB Tortoman, strada Extravilan nr. solă A636, la TMB Ovidiu, parcela NP 209/1.
 
Încărcătoarele frontale au următoarele caracteristici:
• Model de bază cu cabină ROPS, cupă standard şi dinţi
• Greutate 5.8 tone,
• Lungimea de transport 6.03 m
• Lăţime de transport 2.1 m
• Înălţimea de transport 2.83 m
• Înălţimea maximă de descărcare 2.85 m.

Echipamentele vor fi depozitate de către prestator conform indicaţiilor beneficiarului.
 
Prestatorul răspunde de bunurile transportate până la predarea acestora către reprezentantul comisiei de supraveghere din partea beneficiarului achiziţiei; poartă toată răspunderea pe toată durata de îndeplinire a contractului pentru eventualele accidente, pagube sau efecte negative; este răspunzător de manipularea, încărcarea şi descărcarea utilajelor; răspunde de integritatea echipamentelor transportate; este răspunzător atât de siguranţa operaţiunilor şi metodelor de prestare utilizate cât şi de calificarea personalului folosit pe durata contractului, în conformitate cu Specificațiile tehnice.
 
 

Despre Drumuri Județene Constanța SA

 
 
Înființată în 1991, societatea are sediul pe strada Celulozei, nr. 15A și se ocupă de lucrări de construcții a drumurilor și autostrăzilor. Consiliul Județean Constanța este acționar, iar administratori:  Ionescu Sorin-Lucian, Labes Adrian, Nicolae Constantin, Sauciuc Dorel, Tutui Emilia-Georgeta.
 
Din anul 2007, compania a câștigat, prin achiziție directă, 21 de contracte de la autortități publice. De asemenea, a obținut 180 de contacte de la autortități publice. Printre acestea se numără: Consiliul Județean Constanța, Unitatea de Asistenta Medico Sociala Agigea, Primaria Negru Vodă, Primăria Comunei Cogealac, Comuna Rasova, Primăria Ghindărești, Primăria comunei Pantelimon și altele.
 
În anul fiscal 2022, compania, cu 292 salariați, a raportat o cifră de afaceri de 63.232.592 lei și un profit de 8.232.043 de lei.
 
Începând 22.12.2020, Drumuri Județene Constanța și-a adjudecat 21 de contracte, prin cumpărare directă, de la instituții publice din Constanța.
 
Despre toate procedurile publice cu impact asupra județului Constanța, cine și ce cumpără, cine și cât câștigă puteți citi accesând categoria „Combaterea criminalității în achizițiile publice“.
 
În secțiunea „Documente“, puteți consulta anunțul de atribuire a contractului publicat pe e-licitatie.ro.
 
 
PRECIZĂRI
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
De asemenea, pentru redactarea acestui articol au fost folosite și informații de pe termene.ro.
 
În secțiunea Documente puteți vizualiza anunțul de atribuire a licitației, dar și lista contractelor adjudecate de Drumuri Judetene Constanța prin negociere directă.
 
 
Citește și:
 
Licitații Constanța. Drumuri Județene SA cumpără motorină de la Oscar Downstream. Iată pentru ce sumă (DOCUMENT)

Ce a decis instanța privitor la contestația deciziei de concediere a lui Poserba Lucian, fost angajat la Drumuri Județene Constanța SA (DOCUMENT)
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii