Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
02:19 25 05 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

LIVE TEXT Probleme de interes național și local dezbătute în cadrul unei conferințe de presă la partidul AUR, filiala Constanța (FOTO)

ro

11 Apr, 2024 14:05 740 Marime textPartidul AUR, filiala Constanța, organizează astăzi, 11.04.2024, o conferință de presă.
 
Aceasta se va desfășura la sediul județean al partidului, complex Dacia, etaj 2, începând cu ora 14.00.
 
În cadrul conferinței se vor dezbate probleme de interes național și local, la conferință participând candidatul AUR la Primăria Tortoman - Frunză Ancuța Ștefania, candidat AUR Primăria Limanu - Zaharia Maria, candidat AUR Primăria Techirghiol - Constandin Florea, senator AUR Constanța - Mateescu Sorin-Cristian. 

UPDATE 1: Mateescu îi prezintă pe Constantin Florea, candidat la Techirghiol, Maria Zaharia candidat la Limanu și Ovidiu Cupsa, candidat la Constanța

Mateescu - „Suntem singurul partid din opoziție care muncim în interesul național. Am lansat candidații la europarlamentare primii și urmează să prezentăm și candidații din județ.

“Noi avem un singur țel - Românii sunt importanți”, a mai spus Mateescu

UPDATE 2: Ovidiu Cupșa ia cuvântul.

„Vreau să transmit constănțenilor un mesaj pe care încerc să îl transmit de fiecare dată, pe rețelele de socializare, al presei. Constanța este condusă de grupuri de interese.  Ei încearcă în momentul de față și cu cumpărat și cu intimidat. Le-a mai rămas să mă ridiculizeze. Sunt singurul candidat din Constanța care poate să iasă singur să se întâlnească cu orice mulțime pe stradă și să nu aibă nicio problemă. ”

Ovidiu Cupșa nu crede în sondajele unde apare pe locul 4 și crede că are șanse mari să ia mandatul de primar.

Mateescu întreabă unde sunt promisiunile politicienilor din ultimii decenii.

„Ne fac extremiști. Să îl facă extremist pe bunicul meu care a fost deținut politic”.

„Noi avem un singur țel - Românii sunt importanți”, a mai spus Mateescu.

UPDATE 3. Zaharia Maria ia cuvântul.

„Candidez pentru funcția de primar la Lumina. M-au convins pentru că la AUR se vorbește de credință, familie, naționalism și valori de țară. Avem câteva proiecte. La Limanu este pădurea de la Hagieni care niciodată nu a fost valorificată.Proiectele echipei mele este să continuăm să modernizăm drumurile. Mi-aș dori o cantină socială și locuințe sociale.

UPDATE 4: Ia cuvântul Florea Constantin de la Techirghiol.

„Toată viața m-am ghidat după un motto - “Un om - un cuvânt”.O parte din populație a avut încredere în mine și m-au votat. Am fost furat cu un vot o dată la alegeri și am pierdut fotoliul.  Eu sunt doctorul care le trebuie. Am greutăți mari ca mă fură la vot. ”

Citește și
Dumitru Bădrăgan a plecat din AUR și a preluat conducerea organizației PER Constanța. Cu cine va face tandem în alegerile locale?
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii