Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
00:41 20 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Căminul cultural din Albeşti, reabilitat cu bani de la CNI

ro

06 Mar, 2014 00:00 3478 Marime text
Căminul cultural din comuna Albeşti are mari şanse să intre în reabilitare în cursul acestui an. Potrivit declaraţiilor primarului Gheorghe Moldovan, este vorba despre un proiect derulat cu fonduri de la Compania Naţională de Investiţii (CNI). „Suntem pe lista eligibilă a proiectelor anunţate de Compania Naţională de Investiţii. Sperăm să existe o prioritizare şi poate astfel intrăm în 2014 la finanţare, căci investiţiile prin CNI se derulează pe parcursul a doi ani”, a menţionat Moldovan.

Şeful administraţiei locale a declarat că proiectul se ridică la două milioane de lei şi, de asemenea, că implementarea sa „este o urgenţă maximă, deoarece căminul cultural arată ca după război”. „Clădirea arată foarte rău, asta şi din cauză că este veche. Este nevoie de consolidarea ei, de instalaţii sanitare, de instalaţie electrică, de scenă, bucătărie, amenajări şi sală de conferinţe”, mărturiseşte primarul din Albeşti, Gheorghe Moldovan.
În altă ordine de idei, primarul a afirmat şi că singura şansă a localităţii de a beneficia de implementarea mai multor proiecte constă în accesarea de fonduri europene. „E unica noastră speranţă. Deocamdată însă aşteptăm deschiderea axelor”, a mai declarat Moldovan.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii