Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
19:50 26 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Fostul șef al procurorilor din Dogrogea Adina Florea, de la Secție Specială, susține interviul pentru Inspecţia Judiciară

ro

09 Oct, 2021 00:00 2285 Marime text

 
  • Silviu Vasile Ciocoiu, fost procuror constănțean al Secției de Investigare a Infracțiunilor din Justiție, a fost numit la finele sesiunii trecute în funcția de inspector judiciar.
 
Inspecţia Judiciară a scos la concurs 12 posturi vacante de inspectori judiciari din care 4 posturi la Direcţia de inspecţie pentru judecători şi opt posturi la Direcţia de inspecţie pentru procurori.
 
Printre magistrații declarați admiși se află și Adina Florea, procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Înalta Curte de Casație şi Justiție – Secția pentru Investigarea Infracțiunilor din Justiție, fostul procuror general al Parchetului de pe lângă Curtea de Apel Constanța.
 
Sâmbătă, 09 ocotombrie 2021, va avea loc proba interviului, Adina Florea fiind programată pentru ora prânzului.
 
De precizat că Silviu Vasile Ciocoiu, fost procuror constănțean al Secției de Investigare a Infracțiunilor din Justiție, a fost numit la finele sesiunii trecute în funcția de inspector judiciar.
 
Magistratul Ciocoiu a fost purtător de cuvânt al Parchetului de pe lângă Curtea de Apel Constanța și, totodată, fost procuror șef al Secției maritime și fluviale.
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Citește și 
 
Cinci judecători ai Curții de Apel Constanța, în atenția Inspecției Judiciare. S-au formulat cereri de recuzare
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii