Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
19:49 26 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Constănțeanul supărat Nemulțumiri la final de mandat. Opoziția din CLM i-a trimis o scrisoare deschisă primarului Decebal Făgădău

ro

08 Jun, 2020 00:00 2741 Marime text

  • Consilierii locali municipali ai PNL Constanța, i-au trimis o scrisoare deschisă, primarului Decebal Făgădău

  • Consilierii PNL reamintesc că pe parcursul anului trecut s-au zbătut pentru un proiect care să vină în ajutorul locuitorilor din cartierele Km 4-5 și Poarta 6

  • Aleșii liberali reproșează că în acești 4 ani, orice idee din partea opoziției a fost înăbușită și minimalizată

 
La patru ani de la preluarea mandatului, consilierii locali municipali ai PNL Constanța, i-au trimis o scrisoare deschisă, primarului Decebal Făgădău, vezi secțiunea „documente”.
Aleșii locali liberali îi reamintesc  edilului municipiului Constanța, cu amărăciune, că “viața Constanței continuă, indiferent de jocurile mici și mizerabile pe care le faceți, un exemplu recent fiind modul în care ați procedat cu celebra pasarelă din km 4-5, în ultima ședință”.
Consilierii PNL reamintesc că pe parcursul anului trecut s-au zbătut pentru un proiect care să vină în ajutorul locuitorilor din cartierele Km 4-5 și Poarta 6.
Vă reamintim, în ultima ședință a Consiliului Local Municipal, consilierul independent, Andrei Popescu a reușit să deblocheze acest proiect și cu sprijinul celorlalte formațiuni politice din CLM Aleșii locali au adoptat amendamentul cu privire la rectificarea bugetului pe anul în curs și a alocarea sumei de 130.000 de lei în vederea elaborării studiului de fezabilitate pentru realizarea pasarelei
De ani de zile, constănţenii care locuiesc în cartierul Poarta 6 au făcut sesizări către autorități și au strâns semnături pentru construirea unei pasarele în dreptul Liceului „Lucian Blaga“, pentru că, susțin ei, în această zonă din oraş, zi de zi oamenii îşi riscă viaţa, traversând calea ferată.   
“A fost o propunere pentru o soluție viabilă, pe care ați ignorat-o cu bună știință. Proiectul a stat prin sertarele primăriei, așa cum au stat și alte proiecte propuse de consilierii PNL. Este timpul să înțelegeți că cei care sunt aleși în Consiliul Local reprezintă vocea cetățenilor, de aceea, acea pasarelă ar fi fost o soluție a unei probleme stringente din zonă, care există de mai bine de 20 de ani. Nu este singurul exemplu prin care jocurile mărunte, pe care le faceți în culise, blochează soluții pe care constănțenii le așteaptă, indiferent dacă au votat PNL sau PSD.

Mai este puțin. Noi am răbdat 4 ani. Constănțenii au votat timp de 20 de ani PSD la Constanța. Poate, într-un final, veți culege, cu vârf și îndesat, tot ce ați semănat în acești ani. Domnule încă-primar-al-Constanței, ați avut o obsesie a cultului personalității, în acești 4 ani, astfel încât orice idee din partea opoziției trebuia înăbușită, minimalizată, în timp ce, pe de altă parte, în culisele primăriei, puneați în aplicare soluțiile venite din partea noastră ”, transmit consilierii municipali ai PNL Constanța.
 

Citește și:

Zeci de sesizări, sute de semnături. CLM a aprobat construirea pasarelei peste calea ferată între Km 4-5 și Poarta 6! (galerie foto)


Constănţeanul supărat Semnături pentru o pasarelă pietonală în dreptul Liceului „Lucian Blaga“ din Constanţa

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii