Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
04:10 29 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Consilierii USR Constanța au depus proiectul de hotărâre pentru suspendarea Planului Urbanistic Zonal al stațiunii Mamaia!

ro

15 Oct, 2023 10:55 922 Marime text



 
Consilierii USR Constanța au depus proiectul de hotărâre pentru suspendarea Planului Urbanistic Zonal (PUZ) al stațiunii Mamaia. Aceștia susțin că este singura procedură prin care haosul imobiliar din Mamaia poate să înceteze.

„Putem pune stop unui lung șir de abuzuri imobiliare susținute, fără nicio jenă, de administrațiile PSD și PNL.

 
Amintim că, în cursul acestui an, pe masa consilierilor locali au fost supuse la vot o serie de proiecte ce vor permite ridicare a sute de metri cubi de beton în Mamaia: un restaurant în mijlocul bazinului de apa cu focă de la Perla; un bloc de apartamente în locul Grădinii de Vară;
un alt bloc de apartamente pe spațiu verde; un mastodont de beton de 14 etaje pe malul lacului Siutghiol în zona de nord a stațiunii.
De asemenea, în luna martie, majoritatea PNL PSD a aprobat, la inițiativa primarului Chițac, vânzarea unei suprafețe de 850 mp de plajă către șeful PSD, Ion Dumitrache.
 
Din această cauză Mamaia este sortită eșecului. Zero atracții turistice, spațiile verzi sunt rase pentru a face loc betoanelor", transmite grupul consilierilor locali USR.


Citește și: 

Constănțeanul supărat. Între case au răsărit blocuri. Locuitorii din Palazu Mare cer suspendarea PUZ-ului din cartier și îi cheamă pe edilii orașului la discuții!

 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii