Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
15:00 27 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Gabriel Ciobanu, candidează la funcția de primar Partidul Național Liberal, filiala Constanța susține un pol electoral unit cu toate forțele de dreapta, pentru localitatea Agigea!

ro

27 Mar, 2024 22:32 1177 Marime text



Partidul Național Liberal, filiala Constanța susține un pol electoral unit cu toate forțele de dreapta, pentru localitatea Agigea.

A fost semnat protocolul de alianță electorală „Alianța pentru Agigea", împreună cu echipele locale ale USR, PMP și ale Forței Dreptei.


„Protocolul electoral presupune susținerea unui singur candidat pentru funcția de primar în persoana lui Gabriel Ciobanu și a unei liste comune de consilieri din care fac parte cei mai buni profesioniști din toate cele patru echipe politice PNL, USR, PMP și Forța Dreptei”, au transmis reprezentanții Partidului Național Liberal.
 
”În Agigea avem o singură opțiune: o echipă unită, de dreapta care îl susține pe Gabriel Ciobanu la funcția de primar și o listă comună de consilieri. Alianța pentru Agigea este singurul scut de demnitate, competență și fermitate care stă între cetățenii din Agigea și o gașcă abuzivă tip grup de interese condusă de primarul Cârjaliu și PSD”, a declarat Bogdan Huțucă, președintele PNL Constanța.
 
Alianța pentru Agigea este o alianță electorală care reunește, sub siglele celor patru forțe politice, de dreapta singura alternativă și soluție pe care comunitatea o are la corectitudine, dezvoltare și prosperitate.

PRECIZĂRI:
 

Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise. 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii