Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
22:08 26 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Declaraţiile vicepreşedintelui Senatului României, domnul Cristian Dumitrescu, la finalul şedinţei Biroului Permanent al Senatului, luni 18 noiembrie 2013

ro

18 Nov, 2013 18:01 902 Marime text
Biroul Permanent a stabilit programul de lucru pentru săptămâna în curs, a declarat vicepreşedintele Senatului, domnul Cristian Dumitrescu, la finele şedinţei de luni, 18 noiembrie a.c., a forului de conducere al Senatului. Astăzi după-amiază şi marți începând cu ora 9.00, vor avea loc şedinţele de plen ale Senatului. Miercuri după-amiază, precum şi joi, vor avea loc şedinţele comisiilor permanente, urmând ca vineri şi sâmbătă senatorii să lucreze în circumscripţiile electorale.
În ceea ce priveşte programul pentru săptămâna viitoare, Biroul Permanent a stabilit ca în zilele de luni şi marţi senatorii sa aibă activităţi în circumscripţiile electorale, urmând ca miercuri şi joi activităţile parlamentare să fie reluate.            
Biroul Permanent a luat la cunoştinţă solicitarea Comisiei pentru buget, finanţe, activitate bancară şi piaţă de capital, cu privire la înfiinţarea unei comisii de anchetă în conformitate cu prevederile art. 76 alin. (1) din Regulamentul Senatului. Comisia va avea ca obiectiv clarificarea aspectelor privind conformitatea activităţii CEC Bank S.A. cu regulile procedurale prevăzute în statutul şi regulamentele proprii. Termenul pentru finalizarea raportului este 18 decembrie a.c.
În ceea ce privește relațiile parlamentare externe, Biroul Permanent a aprobat participarea unei delegații din partea Senatului la primul Forum Global al liderilor parlamentari pentru Diabet, la Melbourne, Australia, în perioada 30 noiembrie – 2 decembrie a.c., cheltuielile aferente deplasării fiind suportate de organizatori.                                    
De asemenea, Biroul Permanent a aprobat participarea la Forumul Global al Femeilor din Parlament, ce se va desfăşura la Bruxelles, în perioada 27 – 29 noiembrie 2013. La această întâlnire au fost invitate să participe toate femeile membre ale Parlamentelor din întreaga lume.
                                                                                                                         
                                                 
18 noiembrie 2013 Direcţia de presă
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii